Чортків online

Проект порядку денного засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

09 серпня 2017 року

 

  1. Про схвалення звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року

 

  1. Про розгляд матеріалів ревізії фінансово – господарської діяльності комунального підприємства «Чортківський комбінат комунальних підприємств»

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинках №76 та № 54Б по вул. Незалежності, №16 по вул.. Кн. Володимира Великого, №1А по вул. Галицька, №15 по вул. Ст. Бандери.

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортків дім» на зняття з балансу та передачу дитячих майданчиків та їх елементів.

 

  1. Про затвердження розрахунків на відшкодування різниці в тарифах по водопостачанні.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Батрин Ганні Василівні на розширення літнього майданчика в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка (біля кафе « Пан Чортківський»).

 

  1. Про надання дозволу Кузь Анатолію Васильовичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Незалежності в місті Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ТзОВ «Медфарм» на розміщення зовнішньої реклами-штендера в м. Чортків по вул. Степана Бандери, 54.

 

  1. Про надання дозволу Кошику Петру Ігоровичу та Лісоцькому Андрію Романовичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності (організації виставкового залу та продажу квартир) по вул. Степана Бандери в місті Чорткові (біля в’їзду в АТП 16142).

 

  1. Про надання дозволу Гонському Михайлу Дмитровичу на розміщення зовнішньої реклами – білбордів (2шт.) в м. Чортків по вул. Степана Бандери.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Івана Сірка, 45Б, власник – гр. Вакалюк Галина Степанівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Замкова, 18Б, власник – гр. Кобзюк Тетяна Ярославівна.

 

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Замкова, 18А, власник – гр. Пиріжок Іван Ярославович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Івана Богуна, 4А, власник – гр. Літвин Алла Павлівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. О.Довбуша,25 кв. 2, власник – гр. Слободян Ірина Олегівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на автостоянку №1 в місті Чорткові по вул. Князя Володимира Великого,8, власник – гр. Клевець Володимира Богданівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на автостоянку №8 в місті Чорткові по вул. Незалежності, 129, власник – гр. Дзінгель Світлана Миколаївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру №29 в місті Чорткові по вул. Незалежності, 129, власник – гр. Дзінгель Світлана Миколаївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру №14 в місті Чорткові по вул. Князя Володимира Великого,8, власник – гр. Клевець Володимира Богданівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. О.Довбуша,25 кв. 1, власник – гр. Березовська Оксана Остапівна.

 

  1. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ДП «Молодість».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту