Чортків online

Інформація про результати конкурсу з відбору виконавців робіт

Інформація

про результати конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих по вул. Степана Бандери, 60 та Степана Бандери, 60 Д в м. Чорткові

 

Конкурсна комісія з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах повідомляє, що за результатами протоколу засідання від 22.08.2017р. перемогла конкурсна пропозиція ФО-П Вірковської О. В., що додається.

Відповідно до умов Положення про порядок визначення робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах, протокол засідання конкурсної комісії затверджено рішенням сесії міської ради від 04.09.2017 р. № 781 «Про затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах», що додається.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту