Чортків online

Порядок денний засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради  від 08.09.2017 р.

до XXVIII сесії  Чортківської міської ради VІІ скликання

  1. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
  3. Про затвердження Чортківській міській раді технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя Володимира Великого, 4б в м. Чорткові (ЗОШ І-ІІІ ступенів №5)
  4. Про затвердження комісійного акту Пожернюк Володимирі Казимирівні щодо непорушення межі земельної ділянки  площею 0,0325 га по вул. Копичинецька,39-Г в м. Чорткові
  5. Про внесення змін в рішення міської ради від 11.08.2017 р. № 767 “Про звільнення від сплати земельного податку на 2017 рік Чортківського РВ УМВС України в Тернопільській області”
  6. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери,54-А в м. Чорткові від 14 вересня 2007 р. (зареєстрований в Чортківському реєстраційному відділі Тернопільської регіональної філії центру ДЗК 10 жовтня 2007 року за № 040765400385), орендарем якої є СПД ФО Гевко Богдан Степанович.
  7. Про вилучення земельної  ділянки площею-0,4390 га по вул. Степана Бандери , 60 /1 в м. Чорткові з постійного  користування ПМК-258 ТОВ «Тернопільбуд».
  8. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Подільська в м. Чорткові.
  9. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального гаражного будівництва обмеженою вулицями Надбережна та Людвіга Носса в м. Чорткові (за заявою Шведа В.І.).
  10. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул. Млинарська в м. Чорткові (за заявою Марциніва Ю.Я.).
  11. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території  щодо організації і встановлення меж території історико-культурного призначення єврейського кладовища по вул. Дмитра Пігути, 31Б – Незалежності, 24А в м. Чорткові.
  12. Про надання дозволу Комунальному підприємству “Парковий культурно-спортивний комплекс” Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,0435 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Андрея Шептицького, 11 в м. Чорткові.
  13. Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0471 га у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського,16 в м. Чорткові.
  14. Про надання дозволу Чупаку Богдану Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6616 га в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вул. Надрічна, 64 в м. Чорткові.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,0843 га у власність Кошик Петру Івановичу, Лісоцькому Андрію Романовичу, Зозуляк Анжелі Володимирівні, Тичковській Наталії Михайлівні для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Степана Бандери, 60 в м. Чорткові.
  16. Про затвердження детального  плану  території для реконструкції нежитлової будівлі під житловий будинок по вул. Бердо, 50  в м. Чортків Тернопільської області (за заявою Доскоча І.М.).
  17. Про затвердження детального  плану  території для будівництва пункту технічного обслуговування на 1 пост з автомийкою на вул. Копичинецька,58-А в м. Чортків Тернопільської області.
  18. Про затвердження детального  плану  території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Молодіжній в м. Чорткові Тернопільської області.
  19. Про затвердження детального  плану  території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Монастирська в м. Чорткові Тернопільської області.
  20. Про затвердження детального  плану  території для будівництва готельного комплексу по вул. Копичинецькій в м. Чорткові Тернопільської області.
  21. Про затвердження детального  плану  території для розміщення спортивного майданчика та об’єкту обслуговування, торгівлі та іншого виду підприємницької діяльності в межах вулиць  Копичинецької та Лемківської  в м. Чорткові.
  22. Про внесення змін в рішення міської ради від 06.07.2016 р. № 279 “Про надання дозволу Чортківському госпрозрахунковому ринку Чортківського районного споживчого товариства на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1944 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Ринок, 18 в м. Чорткові ” в частині зміни адреси земельної ділянки ( за зверненням Янчишина С.В.).
  23. Про розгляд заяви жителів ОСББ “Під Замком 2013” щодо скасування рішення міської ради від 15.06.2012 р. № 559 “Про надання дозволу на розроблення генплану для облаштування заїзду та розворотного майданчика на земельну ділянку, що прилягає до будинковолодіння гр. Пиріжка І.Я. по вул. Замкова в м. Чорткові.” та рішення міської ради  від 26.07.2012 р. № 576 “Про затвердження схеми для облаштування заїзду та розворотного майданчика на земельну ділянку, що прилягає до будинковолодіння гр. Пиріжка І.Я. по вул. Замкова в м. Чорткові”.

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту