Чортків online

До уваги жителів міста Чорткова!

За повідомленням адміністрації КП “Чортківське ВУВКГ”, у зв’язку з виконанням заходів, пов’язаних з заміною 150 м напірної труби діаметром 225, що подається з “Старої” насосної станції на станцію ІІ підйому “Хлораторна” та плановим миттям і дезінфекцією басейну 600 м3 станції ІІ підйому мережі міста, з 24 жовтня по 26 жовтня 2017р. буде припинено водопостачання частини м. Чорткова та с. Біла.

Без води будуть мешканці вулиць: Коновальця, Б.Лепкого, Січинського, В. Великого (№ 2-12), Мельничука, Шеремети, Рильського, 16 Липня, Шухевича, Ольжича, Огієнка, Богуна, Залужжя, Штокалівка, Ягільницька, Л.Українки (до 12-го номера), Кадуб, С.Бандери (60,60а, 60б, 62), Незалежності(57-88, 135,), С.Бандери 79 а, В.Великого 3а .

Водопостачання буде здійснюватиметься по водозаборах «Львівська залізниця», «Вавріново», «Білокамінна», «Гнила балка», «Рудькова балка».

У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях. Також підключення новозбудованих будинків.

Починаючи від ранку 27 жовтня, в розподільчій мережі цих вулиць може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, а отже непридатна для вживання в питних цілях чи приготування їжі.

Адміністрація КП “Чортківське ВУВКГ” ЧМР просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачається технологією експлуатації водопровідних мереж.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту