Чортків online

У міській раді зустрічались з приватними перевізниками

Заступник міського голови Роман Тимофій зустрівся з приватними перевізниками, які надають послуги таксі жителям міста Чорткова. Мета зустрічі — зобов’язати усіх надавачів таких послуг працювати згідно норм чинного законодавства.

Наразі таким видом підприємницької діяльності на території міста займаються більше 200 чоловік, проте, за даними Чортківської ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області лише три особи, які надають послуги таксі, зареєстровані як приватні підприємці та, відповідно, сплачують податки до державного і міського бюджетів.

Роман Мирославович порекомендував присутнім об’єднатись у спілку перевізників, обрати голову, заступника, секретаря, які в подальшому стануть координаторами їх діяльності у галузі перевезення пасажирів, сприятимуть приведенню напрямків господарської діяльності до вимог чинного законодавства у сфері перевезень пасажирів, співпрацюватимуть з місцевою владою на взаємовигідних умовах.

“Ми повинні знайти компромісне рішення, бо усі суб’єкти підприємницької діяльності мають працювати в правовому полі. Пропоную найближчим часом провести ще одну зустріч за участі представників податкової інспекції, управління Пенсійного фонду, які нададуть вам необхідні роз’яснення”, – сказав Роман Тимофій.

Також заступник міського голови запропонував до наступної зустрічі обговорити з усіма приватними перевізниками ідею створення об’єднання та підготувати свої пропозиції з цього питання.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту