Чортків online

Чортківській дитячо-юнацькій спортивній школі – 50 років!

З нагоди відзначення 50-річчя Чортківської районної комунальної дитячо-юнацької спортивної школи заступник міського голови Роман Тимофій привітав педагогічний колектив, тренерів, вихованців та їх батьків.

«Шановна спортивна громадо, вітаю вас з 50-ти річчям дитячо-юнацької спортивної школи!

50 років- це великий термін, за який було виховане не одне спортивне покоління випускників, які ставали переможцями найвищого рівня спортивних змагань.

Щиро дякую директору спортивної школи Василю Градовському, тренерам-наставникам й усім, хто докладає зусиль задля виховання здорової і спортивної молоді!», – сказав Роман Тимофій.

Також Роман Мирославович зазначив, що з нагоди ювілею міським головою Володимиром Шматьком ініційовано на черговій сесії міської ради розглянути питання щодо виділення спортивній школі з міського бюджету 30 тис. грн.

Традиційно захід розпочався зі слів настанови й благословення генерального вікарія Бучацької єпархії УГКЦ отця Володимира Заболотного і отця-декана УПЦ Михайла Левковича.

На святковому заході були присутні: народний депутат України Олег Барна, заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик, начальник управління фізичної культури і спорту обласної державної адміністрації Віктор Мацикур, голова районної державної адміністрації Михайло Сташків, голова районної ради Віктор Шепета та ін.

За вагомий внесок у розвиток спорту, високий професіоналізм, сумлінну багаторічну тренерську працю і формування здорової нації та з нагоди 50-річчя з дня заснування спортивної школи директора спортивної школи, тренерів-викладачів нагороджено подяками і грамотами.

Додав святкового настрою і концерт, в якому взяли участь керівник концертного туру в зоні АТО «Гордімося друзі, що ми українці» (м. Чернівці) Святослав Край, керівник ансамблю «Долг» (м. Тернопіль) й колишній директор Чортківської РКДЮСШ Віктор Маришев, саксофоністи Заводської школи мистецтв.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту