Чортків online

“Кубок міського голови” з міні-футболу отримала команда Чортківської міської ради!

У суботу, 4 листопада п.р. на стадіоні “Харчовик” відбулись змагання за “Кубок міського голови” з міні-футболу серед підприємств та організацій у форматі 7+1, футбольне поле: 60х40.

З метою пропаганди здорового способу життя й залучення працівників підприємств, організацій до систематичних занять футболом міський голова Володимир Шматько ініціював проведення змагань “Кубка міського голови” з міні-футболу . Організація турніру проходила під керівництвом відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

У змаганнях взяли участь п’ять команд підприємств, установ та організацій міста. Гравці команд продемонстрували гарні результати та професійну майстерність. Змагання проходили по коловій системі, першість команд визначалась за найбільшою кількістю здобутих очок.

У результаті проведених змагань, місця розподілились наступним чином:

І – команда Чортківської міської ради;
ІІ – команда СЕ Борднетце-Україна;
ІІІ – команда Бучацької єпархії УГКЦ;
IV – команда Чортківського районного відділу поліції ГУНП;
V – команда «Гольскі світ компані» .

Команду-переможницю нагородили кубком, медалями та грамотами, команди- фіналісти – медалями та грамотами відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради. Також усім командам роздали солодощі торговельної марки «Гольскі світ компані».

Міська влада висловлює щиру подяку і вдячність підприємствам та установам, які взяли участь в змаганнях за сприяння і підтримку у популяризації спорту в Чорткові.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту