Чортків online

До відома всіх споживачів природного газу!

Чортківське У Е Г Г повідомляє: розпочався опалювальний сезон.  Щоб блакитне паливо приносило   комфорт та тепло наполягаємо  суворо дотримуватись Правил безпечного користування  природним газом в побуті.  Особливу увагу звертати на наявність тяги  в  димарі  та  вентиляційних  каналах.   У  випадку  раптового  припинення   газопостачання ,  або  при  появі  запаху  природного чи чадного  газу  негайно  перекрити    крани  на опусках до приладів, відкрити кватирки, провітрити приміщення,  при цьому не включати електроприлади, не користуватись відкритим вогнем  і  викликати  аварійну  газову  службу  за  тел. 104. 

 

                                            ПОДАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ

 

Нагадуємо!  Згідо діючого Кодексу Газорозподільних систем  розділ IX, пункт 4.4           обов’язок кожного  споживача в період з 1 по 5 число щомісяця передати інформацію про свій показник газового лічильника газорозподільній організації. Якщо споживач не виконав свого обов’язку – не передав показника лічильника – організація виконує свій обов’язок перед споживачем — проводить плановий розрахунок.

   Способи передачі показників — особисто в кабінеті організації, через особистий кабінет, телефонами (тільки кол-центр) — 097 05 19 904  і  095 19  904, (0352) 519 904

  Показники лічильників з квитанцій не приймаються.

 

 Не рідше ніж один раз на 6 місяців має бути знятий контрольний показник лічильника працівником газового господарства. Також споживач  зобов’язаний  забезпечити вільний доступ до лічильника для проведення його демонтажу на періодичну  повірку. У разі не допуску  працівника для зняття контрольного показника лічильника, чи зняття лічильника на держповірку, такий абонент буде переведений на розрахунок по санітарних нормах, до тих пір поки не буде забезпечено вільного доступу до лічильника газу. Звертаємо Увагу! Обсяг газу, який буде на лічильнику за цей період до розрахунку братись не буде.

 

       Додаткова інформація на офіційному сайті tgaz.te.ua.

 

 

                                                                                         Адміністрація  Чортківського  УЕГГ

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту