Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

23 листопада 2017 року

 

  1. Про роботу Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці Чортківської міської ради за звітний період.

 

  1. Про затвердження розрахунків на відшкодування різниці в тарифах по водопостачанні.

 

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Незалежності, 68Л в м. Чорткові.

 

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію квартири №3 та №4» в житловому будинку № 51 по вул. Ринок в м. Чорткові.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на не житлове приміщення, магазин в м. Чорткові по вул. Аптечна, 7/1, власник – гр. Білаш Павло Володимирович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Лісова, 83, власник – гр. Вітів Андрій Ігорович.

 

  1. Про присвоєння (зміну) поштової адреси на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Ольги Кобилянської,56 , власник – гр. Гейна Іван Дмитрович.

 

  1. Про присвоєння (зміну) поштової адреси на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Ольги Кобилянської,56А, власник – гр. Гундзик Марія Василівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Квітнева, 8, власник – гр. Квасниця Марта Ярославівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Дачна, 78, власник – гр. Майнош Світлана Ярославівна.

 

11.Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по        вул. Дачна, 80, власник – гр. Мельничук Любов Петрівна.

 

  1. Про продовження терміну дії дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні

      на розміщення зовнішньої реклами – білбордів  в м.Чортків .

 

  1. Про продовження терміну дії дозволу ТзОВ «Мішель» на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,16А.

 

  1. ФОП СКРИПЦІ Ігорю Степановичу на розміщення зовнішньої реклами –

2 кронштейна на електроопорах  в м.Чортків по вул. Копичинецька та вул. Тараса Шевченка.

 

  1. Про зміну поштової адреси на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Івана Богуна, 18, власник – гр. Сушко Світлана Сергіївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м. Чорткові по вул. Петра Дорошенка, 10А, власник – гр. Усачова Олександра Антонівна.

 

  1. Про затвердження місць розташування контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів на території  міста Чортків.

 

18.Про затвердження тарифу на послуги обслуговування системи теплопостачання в будинках які знаходяться на балансі  комунального підприємства “Чортків дім”.

 

  1. 19. Про зарахування коштів витрачених на проведення  ремонтних  робіт в

будинку  № 23 по вул.Дмитра Пі гути в місті Чортків.

 

  1. Про затвердження Додатку до Титульного списку №7 та 8 об’єктів вулично – шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.

 

  1. Про надання дозволу  на видалення зелених насаджень на  території  міста  Чорткова.

 

22.Про надання дозволу ФОП Батрин Ганні Василівні на тимчасове використання земельної ділянки для зберігання конструкції літнього майданчика в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка (біля кафе «Пан Чортківський»).

 

23.Про визначення місць для провадження  тимчасової торговельної діяльності  для реалізації новорічної продукції на території міста Чорткова.

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про погодження режиму роботи магазину «»Асорті».

 

  1. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг .
  2. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно, нежитлову будівлю в місті Чорткові по вул. Тараса Шевченка,19, власник Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРК «СІТІ ЦЕНТР».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту