Чортків online

Із позачергової сесії міської ради

На тридцять другій позачерговій сесії міської ради, яку провів секретар міської ради Ярослав Дзиндра, розглянуто два питання, а саме: про здійснення у 2017 році запозичення до бюджету Чортківської міської ради та затвердження проекту рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 491 “Про міський бюджет на 2017 рік”.

Попередньо ці проекти рішень були обговорені та погоджені на засіданні постійної комісії з бюджетно-фінансових, економічних питань, комунального майна та інвестицій.

Начальник фінансового управління Надія Бойко донесла до депутатів суть запропонованих проектів рішень. Зокрема, Надія Іванівна зазначила, що з метою провадження проекту “Заходи енергоефективності в м. Чорткові” (термомодернізація Чортківської ЗОШ I-III ступенів № 5), спрямованих на економію енергії, та з метою залучення додаткових джерел надходження до бюджету розвитку для фінансування інвестиційних потреб міста Чорткова є необхідність у прийнятті цих двох взаємов’язаних рішень.

Детально обговоривши проекти рішень депутати вирішили здійснити місцеве зовнішнє запозичення шляхом отримання кредиту від міжнародної фінансової організації Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) шляхом укладення кредитного договору між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Чортківською міською радою. Розмір (основна сума боргу за Кредитним договором) запозичення — сума у 8 млн. грн. Строк запозичення – 5 років. Відсоткова ставка за користування запозиченням — 3% річних. Погашення кредиту та сплата відсотків за користування кредитними коштами здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету.

Також вирішено затвердити проект рішення “Про внесення змін до рішення міської ради № 491 від 23 грудня 2016 року “Про міський бюджет на 2017 рік”.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту