Чортків online

Святкування Дня місцевого самоврядування

“Свято День місцевого самоврядування — це не лише свято працівників органів місцевого самоврядування, депутатів, членів виконавчого комітету — це свято усіх, хто причетний до розбудови і розвитку нашого міста Чорткова”,- сказав міський голова Володимир Шматько на зустрічі з нагоди відзначення цієї події.

За ініціативи мера міста цьогоріч на святковий захід, який проходив у приміщенні “Park Club”, були запрошені керівництво району, підприємств, відомств, управлінь, представники духовенства, освіти, медицини, культури, спорту, бізнесу, громадськості.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади міста Чорткова та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування міський голова Володимир Шматько оголосив подяки та нагородив подарунками кращих представників різних галузей, які сприяли соціально-економічному, освітньому, культурному розвитку, охороні здоров’я та громадській діяльності за підсумками 2017 року.

Багато привітань на адресу представників міської влади прозвучало від шанованих гостей свята, серед яких всечесний отець Володимир Заболотний, військовий комісар Чортківського об’єднаного міського військового комісаріату Леонід Підручний, головний лікар Чортківської центральної районної комунальної лікарні Роман Чортківський, завідувач Чортківського міськміжрайонного відділу державної установи “Тернопільський обласний лабораторний центр ДСЕСУ” Оксана Чайчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Заболотний та багато інших.

Приємним подарунком до свята стало відзначення міського голови Володимира Шматька Подякою Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана.

“Ця почесна відзнака — це подяка усім нам, дорогі жителі міста. Це результат нашої спільної праці на благо Чорткова”, – сказав Володимир Шматько, -”Зі святом усіх нас! Нехай наші добрі справи завжди мають добрий результат!”.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту