Чортків online

Із інспектування виконаних робіт житла для дітей-сиріт

З метою перевірки проведення завершального етапу робіт у повністю реконструйованій квартирі для двох дітей, позбавлених батьківського піклування, заступник міського голови Роман Тимофій спільно з начальником служби у справах дітей Василем Дацюком побували на цьому об’єкті.

У рамках прийнятої міської програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2016-2018 роки, виконуючи норми Закону України “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” для дітей, позбавлених батьківського піклування у квартирі, що по вул. Незалежності, 68 В проведено ремонтно-відновлювальні роботи.

Зокрема, у квартирі здійснено повну реконструкцію, а саме: наново збудовано стіни з фундаментом, залито стяжку підлоги, в кімнаті покладено ламінат, у коридорі, ванній кімнаті та кухні – кахель, замінено каналізаційні та водопровідні труби, підключено електропостачання, встановлено металопластикові вікна, вхідні та міжкімнатні двері, електричний водонагрівач й електрообігрівачі приміщення, сантехніку та електроплиту.

На проведення реконструкції квартири з міського бюджету виділено 191 285 тис. грн.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту