Чортків online

Вперше у Чорткові – Всеукраїнські змагання з пляжного волейболу!

За підтримки міського голови Володимира Шматька та за сприяння Федерації пляжного волейболу України в Чорткові з 19 по 21 січня проходив перший тур зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат віком до 17 років.

Володимир Шматько: 
“Я дуже радий, що Чортків вперше в своїй історії приймає Всеукраїнські змагання з пляжного волейболу серед дівчат!

Надзвичайно приємно, що волейбольну честь нашого міста захищатимуть 6 команд.

Щиро дякую начальникові відділу молоді та спорту управління освіти молоді та спорту Віктору Нагірному за проведену організаційну роботу, 
тренеру чортківських волейбольних команд Володимиру Шевчуку – за розвиток жіночого волейболу у Чорткові, священнику о. Андрію Левковичу – за спільну молитву і благословення,
Федерації пляжного волейболу України за право провести тур у нас!

Розвиток Чорткова триває!”

У чемпіонаті взяли участь 33 команди та близько 70 учасників з 16 міст України, а саме: з Рівного, Чорноморська, Львова, Одеси, Житомира, Жидачіва, Вінниці, Дніпра, Деражні, Красиліва, Дрогобича, Нікополя, Апостолового, Нового Калиніва, Ланівців та Чорткова.

Змагання пройшли у святковій дружній атмосфері, високу майстерність продемонстрували як новачки волейболу так і справжні майстри цього виду спорту, які у фінальній частині подарували глядачам неймовірне спортивне видовище.

У результаті спортивних баталій перемогу у турнірі здобула команда з Рівного, срібними призерами стали волейболісти з Деражні, а бронзу виборола команда з Чорноморська.

Тренерський склад міста Чорткова висловлює велику вдячність за підтримку, організацію і проведення змагань міській владі і особисто міському голові Володимиру Шматьку, управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради, директору Чортківського державного медичного коледжу Білику Л.С., а також директорам Чортківської гімназії ім. Маркіяна Шашкевича Великоборець Н.І. та Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Скринику В.Я. за надання спортивного залу, Палацу дітей та юнацтва, директору “Гольскі світ” компані Гаврилюку Р.Г., головному судді змагань, голові Федерації пляжного волейболу України Самсонюку О.П. за сприяння в проведенні туру, а також місцевим спортивним активістам, вчителям фізичної культури (Побуринному А.С., Цилінському В.А. – медичний коледж, Галущаку Р.В. – ЗОШ № 5, Панчуку І.В., Скалію С.В. – ЗОШ-інтернат, Плекану І.Д. – гімназія, Грипі О.І. – ЗОШ № 7), спортсменам-волейболістам – Роману Карачинському, головному секретарю змагань – Шевчук Т.В., тренеру чортківських волейбольних команд Шевчуку В.Є., які довели, що тісна співпраця і взаєморозуміння зможуть подолати будь-які вершини і здобути бажаний результат.

Чемпіонат України з пляжного волейболу, що відбувся у нашому місті ще раз довів, що наша країна одна єдина, нероздільна і сильна держава.

Представники 9 областей, яких об’єднав і згуртував спорт стали єдиною, справжньою великою родиною.

З приємними враженнями від Чорткова, щирості і доброзичливості краян гості з бажанням побувати ще не один раз у нашому місті роз’їхались по своїх домівках.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту