Чортків online

Як у Чорткові відзначали цикл Різдвяних свят

Із звіту відділу культури, туризму, національностей та релігії

Січень місяць завжди багатий на святкові події.

Міська влада як і в минулому році, так і цьогоріч робила усе можливе, щоб жителі Чорткова мали змогу розважитись і отримати максимум позитивних емоцій від концертних програм, театралізованих дійств, шоу тощо.

За дорученням міського голови Володимира Шматька відділом культури, туризму, національностей та релігії було розроблено ряд культурно-мистецьких заходів за участі як аматорів сценічного мистецтва, так і професійних виконавців.

Сума використаних коштів, виділених з міського бюджету на дані цілі склала 124 тис.195 грн.

Зокрема, 14 січня п.р. на площі Героїв Євромайдану відбулось “Свято коляди” з концертною програмою за участі колективів загальноосвітніх шкіл міста, міської музичної школи, Палацу дітей та юнацтва, а також відомого Тернопільського гурту “Фіра” та заслуженого артиста України Андрія Князя.

На проведення цього заходу з міського бюджету було виділено кошти у сумі 81 тис. 195 грн.

Порадували наших місцян і актори Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т.Г. Шевченка виставою “Ніч перед Різдвом”, що пройшла 16 січня п. р. у приміщенні РБК ім. К. Рубчакової.

На оплату їх виступу з міського бюджету використано 22 тис. грн.

На Різдвяний концерт гурту “Тріода”, що проходив 25 січня п.р. у приміщенні РБК ім. К. Рубчакової відділом культури, туризму, національностей та релігії було закуплено квитків на суму 15 тис. грн.

Ці квитки отримали безкоштовно учасники АТО та їх сім’ї, діти-інваліди, діти з прийомних сімей, переможці міського етапу Всеукраїнських предметних олімпіад загальноосвітніх шкіл міста.

Також за сприяння міської влади 26 січня п.р. у Чорткові побували артисти клубу веселих і кмітливих центру культури і дозвілля м. Теребовлі з гумор шоу “Трембовлянський формат”.

На оплату їх виступу з міського бюджету витрачено 6 тис. грн.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту