Чортків online

До уваги громадян!

Про перенесення дати проведення засідання архітектурно-містобудівної ради

Засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради, що було заплановане на 13 лютого 2018 р. 
буде проведено 19 лютого 2018 р. о 15.00.

Відповідно до вимог статті 20 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” та рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 17 жовтня 2016 року № 427 «Про створення міської архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради” та затвердження «Положення про міську архітектурно-містобудівну раду»

19 лютого 2018 року о 15.00 за адресою: 
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21, каб. № 6 відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради, де буде розглянуто наступний проект містобудівної документації:

– містобудівний розрахунок будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом за адресою вул. Монастирська, 2а в м. Чорткові Тернопільської області, розробник: СМП НВФ «ОКО».

Попередньо з матеріалами вищевказаного проекту можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради (м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21, каб. № 29).

Довідки за тел. (03552) 3-91-19

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту