Чортків online

Увага! Карантин!

У зв’язку з високими показниками захворюваності на грип та ГРВІ з 14 лютого п.р. на карантин закриваються усі загальноосвітні школи міста. Вимушені канікули триватимуть, допоки ситуація із захворюваністю не стабілізується.

До такого рішення дійшли члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Чорткова.

Відповідний наказ від 13 лютого 2018 року № 44-од «Про призупинення навчально-виховного процесу у навчальних закладах міста Чорткова» видано  управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

Людмила Поліщук, начальник управління освіти, молоді та спорту:

«Оскільки сьогодні рівень захворюваності на ГРВІ по школах нашого міста сягнув позначки 20 відсотків, а у деяких школах – це 40-50 %, ми змушені діяти радикальніше.

Нагадаю, у понеділок, 12 лютого ми оголосили вимушені канікули у деяких класах кількох шкіл, де рівень захворюваності перевищував 30%. Але ситуація тільки погіршилась.

Звертаюсь до батьків наших школярів: ми оголосили карантин, щоб захворювання не розповсюджувалось у навчальних закладах. Сподіваюсь на ваше розуміння того, що поза межами школи ви особисто маєте контролювати відвідування вашими дітьми різного роду танцювальних, спортивних чи інших секцій».

На засіданні комісії також задовольнили прохання Чортківського комунального районного центру первинної медико-санітарної допомоги щодо виділення з резервного фонду 8400 грн. на закупівлю вакцини КПК для екстреної профілактики кору.

Окрім розгляду питання про стан захворюваності на грип та ГРВІ у школах, члени комісії затвердили план дій органів управління цивільного захисту Чортківської міської ради по підготовці пропуску льодоходу, повені та паводків у 2018 році, а також план роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді на 2018 рік.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту