Чортків online

Порядок денний засідання постійної комісії

Порядок денний засідання постійної комісії

з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради

від 06.03.2018 р. до XXXVІ сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

  1. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

 

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передача їх у власність громадянам.

 

  1. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) окремими лотами.

 

  1. Про доповнення до рішення  міської  ради  від 12 грудня  2017 р. №907 «Про внесення змін до рішення  міської  ради від 11 серпня  2017 р. №766 «Про звільнення від  сплати  земельного  податку  на 2018 рік» (за зверненням начальника Чортківського МРВ Управління Служби безпеки України в Тернопільській області Засідка С.О.).

 

  1. Про зменшення ставки орендної плати за земельну ділянку по вул. Гранична-Бічна, 39 Б в м. Чорткові, яка перебуває в користуванні ПАТ «Чортківгаз».

 

  1. Про надання дозволу релігійній організації «Парафія Святого Рівноапостольного Князя Володимира Великого» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 1,0000 га по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери, 6 в м.Чорткові від 20.03.2008 р. (зареєстрований в Чортківському районному відділі Тернопільської регіональної філії центру ДЗК 10 квітня 2008 року за № 040865400246), орендарем якої є Публічне акціонерне товариство «Державний Ощадний банк України».

 

  1. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1100 га для обслуговування комплексу по вул. Зелена,3 в м. Чорткові (за зверненням голови Чортківської районної ради Шепети В.М.).

 

  1. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (обслуговування комплексу) по вул. Юрчинських,33 в м.Чорткові (за зверненням голови Чортківської районної ради Шепети В.М.).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Міжшкільному навчально-виробничому комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів Чортківської районної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Степана Бандери,69 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Чортківській районній державній адміністрації на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0650 га в постійне користування для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Олеся Гончара, 21Б в м. Чорткові.

 

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розробку детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові (за заявою Свідніцької Н.І.).

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1114 га у власність ОСББ «Бровари-70» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Броварова,70 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0621 га в постійне користування ОСББ «Наш дім –Синенького 5» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Петра Синенького,5 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1013 га в постійне користування ОСББ «Сова-33» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Дмитра Пігути, 33 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вулиці Фредеріка Шопена в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Білика В.В.).

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вулиці Фредеріка Шопена в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Білика В.С.).

 

  1. Про надання дозволу Гевко Любові Станіславівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0600 га у власність для ведення садівництва по вул. Ягільницька в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Собчуку Мирону Карловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0600 га у власність для ведення садівництва по вул.Ягільницька в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Довбушу Василю Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для ведення садівництва по вул. Гірська в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Григор’єву Жоржу Юхимовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0360 га у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Князя Володимира  Великого  в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Чекаловському Йосифу Казимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0736 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Заводська, 6-б в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Солян Марії Йосипівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для ведення садівництва по вул.Ягільницька в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Фучилі Роману Романовичу, Топорівському Івану Івановичу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  по вул. Князя Володимира Великого, 10-А в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0471 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського,16 в м. Чорткові.

 

  1. Про затвердження комісійного акту Нісевичу Богдану Івановичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0409 га по вул. Білецька, 34 А в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Захарчук Оксані Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0800 га у власність для ведення садівництва по вул. Лісова в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Доскочу Івану Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Бердо,50 в м. Чорткові.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту