Чортків online

Про внесення змін до розпорядження Чортківського міського голови від 23 лютого 2018 року № 60-од « Про скликання тридцять шостої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання»

У К Р А Ї Н А
ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
_________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 
ЧОРТКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

від «12»  березня 2018 року                 м. Чортків                         № 71 – од

 

 

Про  внесення змін до розпорядження Чортківського міського голови від 23 лютого  2018 року № 60-од  « Про скликання   тридцять  шостої  сесії

Чортківської  міської  ради  VІІ  скликання»

 

У зв’язку із участю міського голови Шматька В.П.  в ХІ  Форумі            «Європа – Україна» і Східному Ярмарку, який відбудеться 12-14 березня 2018 року в м. Жешув Республіки Польща, керуючись пунктами 8 та 20 статті  42, пунктом  4 статті  46   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

         1.Внести зміни до пункту 1 розпорядження міського голови від  23 лютого 2018 року № 60- од «Про скликання   тридцять  шостої  сесії

Чортківської  міської  ради  VІІ  скликання» в частині дати проведення пленарного засідання сесії міської ради, визначивши датою його проведення 16 березня 2018 року  (пятниця),  о 10.00.

2.Організаційному відділу апарату  міської ради   довести до відома депутатів міської ради інформацію про зміну дати пленарного засідання 36-ої сесії міської ради VIІ cкликання.

3.Сектору  інформаційно – програмного забезпечення  апарату міської ради опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради  повідомлення  про зміну дати проведення пленарного засідання  36-ої сесії міської ради VIІ cкликання.

  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                             Володимир ШМАТЬКО

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту