Чортків online

ЗВІТ про проведену роботу Чортківським комбінатом комунальних підприємств в березні місяці 2018 року

 На виконання доручення міського голови від 15.01.2018р. № 3 «Про надання інформації комунальними підприємствами Чортківської міської ради» Чортківський комбінат комунальних підприємств інформує про проведену роботу в березні місяці 2018 року підрозділами підприємства.

Працівниками підвідділу благоустрою проводились різні роботи по місту, а саме: робота по коронуванні дерев липи по вул. Незалежності (район хлібокомбінату), по вул. С. Бандери (навпроти автопарку) коронували дерева
та чистили кущі самосіву, а також по вул. Копичинецькій (від РЕМу вниз до заправки), продовжували роботу на центральному кладовищі по вул. С. Бандери по очищенні самосівів.

Працівниками проводилась робота по впорядкуванні та вирівнюванні придорожніх газонів між бордюрами тротуару та проїжджої частини по вулиці С. Бандери (вище автопарку). Проводилась робота по чистці ліньовок міста по вулицях Шевченка, С. Бандери, Залізнична.

При проведенні робіт були задіяні бензопили, висоторіз та інші інструменти, працювала техніка, вишка та трактори підприємства.

Прибиральниками міста закріплених дільниць постійно здійснювалась робота по прибиранню своїх дільниць, очищення від снігу та при потребі здійснювалось посипання піщано-соляною сумішшю, також санітарні дні (вівторок, п’ятниця) по впорядкуванні територій міста, де не має закріплених працівників.

Щодня працівниками благоустрою прибираються всі автобусні зупинки, території біля пам’ятників міста, сквери. Протягом місяця періодично чистили пішохідні та транспортні мости, що по вулицях Залізнична та Копичинецька, постійно здійснювалась робота по розчищенні пішохідних переходів по місту. 

Підрозділом з обслуговування вуличного освітлення регулярно проводились роботи з обслуговування ліній електропередач. У березні місяці проводилась робота по заміні лампочок, що вийшли з ладу по вулицях Броварова, Київська, Б.Хмельницького, Чортківська, О. Кобилянської, Лисенка, Шопена, Вітовського. Також проводилась робота по заміні світильників на вулицях Ягільницька, Копичинецька, Кобилянська. Підрозділом постійно здійснюється
контроль по регулюванні включення та виключення вуличного освітлення (ніч, день).

Службою автотранспорту протягом місяця виконувались всі поставлені завдання з благоустрою міста. При засніжених днях проводили розгортання та змітання снігу на всіх вулицях міста, тротуарах, площі Героїв Євромайдану, посипали
піщано-соляною сумішшю. Також періодично проводиться впорядкування міського сміттєзвалища.

У березні місяці проведено оплату за електроосвітлення в сумі 105,120 грн., проведено оплату за щебінь фракції 10*20 в кількості 113,774 тони з доставкою в сумі 28 000 грн., оплатили за електротовари 83 490 грн., здійснили оплату за виготовлення звіту та технічних паспортів пішохідних мостів по вулицях Копичинецькій і Надрічна в сумі 107 585 грн., оплатили послуги приєднання до електричних мереж вуличного освітлення вулиць Бердо, Лісова, Джерельна, Рудькова
в сумі 6 816 грн., проплатили за капітальний ремонт тротуару по вулиці Незалежності 194,751 грн., за виготовлення проектно-кошторисної документації з організації дорожнього руху вулиць Копичинецької, Й. Сліпого, Монастириської, Незалежності проплатили 87 094 грн., за технічну документацію Землеустрою проплатили Чортків «Геоюнікс» 69 558 грн. 

Начальник Чортківського ККП Віталій Царик

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту