Чортків online

Звіт про проведену роботу КП «Чортківське ВУВКГ» протягом березня місяця 2018 р.

На виконання доручення Чортківського міського голови від 15.01.2018 року № 3 «Про надання інформації комунальними підприємствами Чортківської міської ради», інформуємо про проведені роботи протягом березня місяця 2018 року:

Водопостачання

  1. Здійснено переобладнання системи опалення на насосній «Хлораторна» вул. Ст.Бандери, 60 з стальної трубної системи на поліпропіленову з підключенням до котла на дровах.

  2. Проведено ремонт насосів закачки води з р.Серет на насосній «Нова» с.Біла.

  3. Відремонтовано і реставровано засувки Ду-200мм. в кількості 3 шт.

  4. Проведено покраску насосного обладнання та трубопроводів на насосних «Хлораторна», «Стара», «Нова».

  5. Зроблено ремонт двох дренажних насосів на насосній «Нова» с.Біла

Водовідведення

1. Проведено прочистку і промивку 42 каналізаційних колодязів та самотічних колекторів.

2. Проведено 11 викачок септиків в приватних садибах, ОСББ, кооперативах та приватних підприємствах, промито гідродинамічною установкою 8м/п каналізації на суму 4 169,36 грн..

3. Прокладено 42 м/п каналізаційного самотічного трубопроводу D-300мм. в обвід первинних відстійників на очисних спорудах по вул. Гранична, 88.

4. Проводиться чистка схилів первинних відстійників від деревних насаджень для підготовки території на роботи по реконструкції очисних споруд.

5. Регулярно проводиться чистка решіток в приймальних каналізаційних колодязях КНС від побутового сміття .

АВР

  1. Проведено аварійний ремонт вуличної водопровідної мережі D150 мм.(чавун) в смт. Заводське вул. Галицька.

  2. Вулична водопровідна мережа D-150мм. по вул. С. Бандери введена в експлуатацію в 1905 році і через старіння чавуну тріснула. Прорив ліквідовано за один день.

  3. По вул.Шевченка прогнив ввід стального трубопроводу на будівлі лісгоспу. Прийшлося розкопувати проїзну частину для ліквідації прориву і заміни труби на поліетиленову.

  4. По вул. Незалежності через рух ґрунту від морозів порушився раніше встановлений стальний хомут на чавунній трубі D-150мм. Аварію ліквідовано завдяки технічному оснащенню необхідними пристроями бригадою слюсарів.

  5. Ліквідовано два прориви на напірному стальному трубопроводі D-219мм. від насосної «Вавріново» с.Біла до насосної смт.Заводське.

  6. Відремонтовано запірну арматуру до будинку по вул.Незалежності 61, вул.Сонячна 14, вул. Котляревського 18, вул. Маковея, 2.

  7. Почищено водопровідний колодязь по вул. Коновальця, 5 від сміття та проведено ревізію запірної арматури.

  8. Переключено по вул.Заводська водопровід до насосної «Хлораторна», який раніше був підключений до насосної «Камінна балка».

  9. Ліквідовано прорив водопроводу по вул. Монастирська (закинута казарма) і відновлено водопостачання до будинку 16 по вул. Монастирська.

Шановні жителі міста Чорткова! Не викидайте в каналізацію поліетиленові пакети та вологі гігієнічні серветки, які засмічують каналізаційну мережу міста.

Начальник КП “Чортківське ВУВКГ”   Віктор ГОРДІЄНКО

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту