Чортків online

Із засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні виконавчого комітету, що провів міський голова Володимир Шматько, розглянуто 24 питання, внесених до порядку денного.

Зокрема, заслухано звіт про роботу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» за 2017 рік-перший квартал 2018 року.

Начальник цього підприємства Віталій Царик зазначив, що комбінат складається з таких підвідділів: благоустрій та утримання доріг, міське освітлення, утримання кладовищ, озеленення міста. Їх фінансування проводиться повністю за рахунок коштів міського бюджету.  

У комбінаті нараховується 18 одиниць техніки, а саме: 11 автомашин, 4 трактори, 1 бульдозер, 1 автогрейдер, 1 екскаватор.

На балансі підприємства знаходиться 107 вулиць протяжністю 61 км, 3 автомобільні та 2 пішохідні мости.

У КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» працює 79 працівників.

За перший квартал 2018 року підприємством освоєно 705852,32 грн. на проведення поточного ремонту доріг і тротуарів та капітального ремонту.

Поточним ремонтом проведено робіт на суму 254772 грн., відремонтовано 2 капітальні об’єкти площею 535 м².

Капітальні витрати склали 451080,32 грн., відремонтовано 2 об’єкти площею 444  м².

Витрати благоустрою за перший квартал 2018 року склали 2231078,57 грн.:

утримання підвідділу благоустрою (зарплата з нарахуванням) – 1498907 грн.;

електроосвітлення міста – 216635,63 грн.;

придбання щебеню – 45586,24 грн.;

електротовари – 105044,34 грн.;

запасні частини – 17801,30 грн.;

новорічні прикраси – 20000 грн.

Для утримання доріг в належному стані КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» проводить такі роботи: очищення узбіч від бруду та сміття, грейдерування узбіч, коронування дерев, очистка посадок, очистка дощових каналізацій та лотків від посипочного матеріалу.

У зимовий період 2017-2018 років на посипку доріг і тротуарів використано 283 тонни піску на суму 64,7 тис. грн., 51 тонну солі на суму 79,5 тис. грн.

На розгортання снігу, очищення тротуарів тракторами від снігу використано  2959 літрів дизпалива на суму 70,2 тис. грн.

Також комбінатом проведено коронування дерев по вулицях Незалежності, Л. Носса, В. Великого та очистку і зрізку дерев на кладовищі по вулиці С. Бандери, Січових Стрільців та парку «Моклеків».

З парку «Моклеків» оприбутковано 51 м³ ділової м’якої породи на суму 41,2 тис. грн., 19,5 м³ дров м’якої породи на суму 6,8 тис. грн., 10,4 м³ дров твердої породи на суму 4,2 тис. грн. Продано дров на суму 62,6 тис. грн. з ПДВ.

Ці кошти використано на оплату за паливо, мастильні матеріали, запчастини, господарські товари, ремонтні роботи, придбання віброплити.

Володимир Шматько:

«Сьогодні ми маємо проблему зі сміттєзвалищем у Чорткові. Суть її в тому, що туди надалі продовжують звозити сміття. Я не маю на увазі гілки, листя та інші природні матеріли, що швидко розкладаються, а тверді побудові відходи, електричні прилади тощо. Я, як міський голова, забороняю приймати таке сміття від фізичних чи юридичних осіб.

Також у Чорткові потрібно створити ритуальну службу, найняти працівників на кожне міське кладовище, які б наводили там порядок та слідкували за порядністю людей, які приходять до могил своїх близьких і часто-густо викидають сміття на територію кладовища.

Я звертаюся до Віталія Царика як начальника комунального підприємства з вимогою звернути увагу на ці зауваження».

Заслухавши та обговоривши звіт начальника КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» Віталія Царика, члени виконавчого комітету вирішили взяти його до відома, вважати роботу начальника задовільною та доручили керівнику підприємства разом з колективом і  надалі забезпечувати належне утримання доріг та тротуарів, кладовищ, підтримувати санітарний стан території міста впродовж року, а також експлуатацію об’єктів зовнішнього освітлення.

Про стан дотримання антикорупційного законодавства в місті Чорткові доповів начальник Чортківського РВ поліції ГУНП Тернопільської області, підполковник поліції Анатолій Мельник.

Виконавчим комітетом вирішено інформацію щодо ефективності заходів, котрі вживаються для забезпечення дієвої боротьби зі злочинними проявами та корупцією взяти до відома та рекомендувати керівнику Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області щокварталу аналізувати стан криміногенної ситуації та дотримання антикорупційного законодавства в місті Чорткові та доповідати цю інформацію на засіданнях виконкому.

Також членами виконавчого комітету надано дозвіл на продовження використання озвучення під час проведення Єпархіального з’їзду молоді 19 травня 2017 року до 24 години на території Катедрального Собору Верховних Апостолів Петра і Павла Єпархіальному управлінню Бучацької Єпархії Української греко-католицької церкви.

Упродовж засідання також надано дозволи на видалення зелених насаджень, присвоєно поштову адресу на нежитлове приміщення та інше.

  

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту