Чортків online

Управління освіти, молоді та спорту інформує:

У 2018 році Україна вперше бере участь у Програмі міжнародного оцінювання учнів PISA, що проводиться під егідою Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР).
Дослідження проводиться раз на три роки й спрямоване на оцінювання систем освіти в різних країнах світу на підставі тестування 15-річних учнів. Україна долучається до більш ніж 80-ти країн, що беруть участь у PISA – 2018.
Метою програми є визначення тенденцій у результатах освітніх програм різних країн; чинників, що впливають на рівень навчальних досягнень учнів у світі.
Українським центром оцінювання освіти було обрано декілька закладів для проведення такого обстеження, серед них Чортківський державний медичний коледж. Представники від УЦОЯО, а саме Шайнюк Ю.Ч., заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідальний за проведення ЗНО в області, Мачишина В.М., методист методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради, відповідальна за ЗНО в окрузі м. Чортків провели тестування та анкетування учасників, яке тривало близько чотири з половиною години. Студенти залишилися задоволені своєю роботою і отримали подяки від Міністерства освіти і науки.
Гостинно допомогли у проведенні тестування адміністрація закладу в особі директора коледжу Білика Любомира Степановича та Мирончук Ірини Анатоліївни – заступника директора з навчальної роботи., яким теж були вручені подяки за активну та плідну співпрацю у проведенні Програми міжнародного оцінювання учнів PISA,

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту