Чортків online

Всесвітній День Землі

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі.

Міжнародним свято було оголошено в 1990 році. У День Землі в різних країнах, за традицією, звучить Дзвін миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності, єдності людей в турботі про майбутнє планети і дбайливого ставлення до оточуючого нас світу. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглу територію, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.

Відділ муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності міської ради закликає всіх  мешканців Чорткова долучитись до Дня Землі і зробити свій внесок для захисту навколишнього середовища нашого міста.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту