Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

10 травня 2018 року

 

Інформація про підсумки опалювального сезону навчальних та дошкільних навчальних закладах міста.

 

Інформація про дислокацію мережі об’єктів торгівлі в місті.

 

 

  1. Про схвалення звіту про виконання міського бюджету на І квартал 2018 року.

 

  1. Про погодження (про відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ФОП Ласкіну Ігору Володимировичу.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про схвалення “Програми сприяння впровадженню відновлювальних

         джерел енергії жителями  міста Чорткова на 2018 – 2020 роки”.

 

  1. Про затвердження комплексної схеми розміщення та архетипів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в місті Чорткові.

 

  1. Про надання (відмову) містобудівних умов та обмежень на «Реставрацію, реконструкцію житлової квартири під торгово-офісне приміщення із влаштуванням окремого входу» по вул. Ринок,7/1, в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу (відмову) ФОП Врубель Світлані Степанівні на облаштування скверу, стоянки для автомобілівта площадки для сміттєвих баківпо вул. Князя Володимира Великого, (біля магазину «Стрілець») в м. Чортків.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на складське приміщення по вул. Гранична, 14Б, м. Чортків. Власник – Гребенчук Тетяна Володимирівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення-аптеку по вул. Степана Бандери, 60Б, приміщення 32 в м. Чортків, власник – гр.. Пельвецька Аліна Віталіївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Сім’ї Юрчинських, 17А м. Чортків, власник – Смук Ганна Михайлівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок по вул. Тиха,12 в м. Чортків, власник – гр. Савіцький Чеслав Станіславович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на магазин по вул.. Монастирська,22А, приміщення 1 в м. Чортків, власник – гр.. Матійчик Ігор Ігорович.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу ФОП Курилюку Івану Степановичу на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,15.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу СПД ФО Кутраню Олександру Вікторовичу на розміщення зовнішньої реклами- білборда по вул. Об’їзна в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні на розміщення зовнішньої реклами – білборда по вул. Копичинецька в м.Чортків.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу ФОП Гонському Михайлу Дмитровичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Степана Бандери (біля АТП) в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу ФОП Жабіцькому Геннадію Вячеславовичу на встановлення літнього майданчика на період з 01.05.2018 по 01.11.2018 (біля кафе «Піца Челентано») по вул.Степана Бандери,12А в м. Чортків.

 

 

  1. Про надання (відмову) дозволу ФОП Війтюк Наталії Петрівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка, 36А в м. Чортків.

 

  1. Про надання ( відмову) дозволу ТзОВ «Гараж Мобайл Груп» на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка, 13.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул.. Тараса Шевченка,25 в місті Чорткові (на території  Катедрального Собору Свв. Верх. Апп. Петра і Павла).

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортків дім» взяти на баланс та обслуговування будинок № 22 А по вул. Монастирській в м. Чортків.

 

  1. Про безоплатну передачу бордюрів комунальним підприємством Чортківський комбінат комунальних підприємств.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 76 по вул. Незалежності.

 

  1. Про відкриття нового автобусного маршруту № 8 «СЕ Борднетце – Центр».

 

  1. Про стан санітарної очистки міста ( вивезення ТПВ та негабариту).

 

  1. Про надання грошової допомоги на лікування.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту