Чортків online

Порядок денний засідання постійної комісії

Порядок денний засідання постійної комісії

з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради

від  18 травня 2018 року до XXXIX сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

 

  1. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

 

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Ягільницька в м. Чорткові (за заявою Плецан О.М.).

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Дачна,40 в м. Чорткові (за заявою Семенюка В.М.).

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для розміщення об’єктів енергогенеруючих підприємств (сонячної електростанції) по вул. Ягільницька в м. Чорткові (за заявою директора ПП «Сонячне плюс 2018» Савки Ю.А.).

 

  1. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) окремими лотами.

 

  1. Про затвердження внесення змін до детального плану території житлового кварталу по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

 

  1. Про затвердження детального плану  території  житлової забудови по вул. Лісова,99 в м. Чорткові Тернопільської області (за заявою Черемшинської І.Я.).

 

  1. Про затвердження детального плану  території  (зміна цільового призначення земельної ділянки) для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (за заявою Свідніцької Н.І).

 

  1. Про затвердження детального плану території кварталу багатоповерхової та садибної житлової забудови з об’єктами громадського призначення по вул. Вигнанська, 1 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Максимів Ользі Григорівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1582 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для обслуговування нежитлових будівель) по вул. Залізнична,125 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Царук Ірині Аркадіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1964 га у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Копичинецька, 33-Д  в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Чортківській районній державній адміністрації на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га в постійне користування для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Олеся Гончара,21-Б в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Чортківському міському комунальному закладу «Палац дітей та юнацтва» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Івана Франка, 2 в м. Чорткові.

 

  1. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою, поданого ПП «Продекспорт» щодо відведення земельної ділянки, площею 1,6000 га для будівництва торгового центру по вул. В. Великого в м.Чорткові Тернопільської області згідно рішення IX сесії V скликання Чортківської міської ради №388 від 15.12.2006 р. «Про затвердження матеріалів попереднього погодження розташування земельної ділянки для будівництва торгового центру в м.Чорткові по вул.В.Великого ПП «Продекспорт».

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4735 га в постійне користування для
    будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Степана Бандери в м.Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5527 га в постійне користування
    для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення по вул. Князя Володимира Великого в м.Чорткові.

 

  1. Про затвердження комісійного акту Піхут Галині Богданівні, Палагнюку Богдану Миколайовичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0882 га по вул. Середня,49 в м. Чортків.

 

  1. Про внесення змін в рішення міської ради від 16.03.2018 р. № 1016 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1013 га в постійне користування ОСББ «Сова – 33» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Дмитра Пігути, 33 в м. Чорткові» в частині зміни площі земельної ділянки.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту