Чортків online

Як у Чорткові відзначали Міжнародний день захисту дітей 

У рамках проведення з 31 травня по 1 червня п. р. Днів Сталої Енергії у місті Чорткові, на центральній площі Героїв Євромайдану  відбулись святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей.

Розпочалось святкове дійство з велопробігу та урочистої костюмованої ходи  вихованців дитячих дошкільних навчальних закладів міста.

У вітальному слові міський голова Володимир Шматько, зокрема, зазначив:

 «Міжнародний день захисту дітей – не просто веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству, батькам про необхідність захищати права малечі!

Наш святий обов’язок – прагнути, щоб усі діти росли щасливими, здоровими і в майбутньому стали свідомими громадянами своєї країни, гарними батьками та хорошими людьми!

Також, маємо навчати наше підростаюче покоління, у тому числі і власним прикладом, берегти природу й правильно заощаджувати енергію».

Очільник міста подякував за організацію святкових розважальних заходів для маленьких жителів нашого міста працівникам служби у справах дітей, Центру соціальної служби у справах дітей, сім’ї та молоді, управлінню освіти, молоді та спорту, управлінню культури, релігії та туризму, відділу муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності .

Під час різноманітних заходів, що проходили під гаслом: «Природа сама дає нам енергію» присутніх розважали : вихованці Чортківського Палацу дітей та юнацтва, Центру соціальної реабілітації дітей- інвалідів «Дорога в життя»,  юні танцюристи хореографічного ансамблю танців «Галицькі візерунки», керівник танцювальних гуртків Палацу дітей та юнацтва Наталія Гребенюк, яка традиційно провела веселий флешмоб для малечі.

За підтримки міського голови Володимира Шматька, за активну участь у заходах, передбачених Днями сталої енергії (а саме: збір макулатури та використаних батарейок), працівники відділу муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності нагородили усі навчальні заклади міста Чорткова стендами для розміщення інформації у сфері енергоефективності та енергозбереження в школах та  дитсадках.   

Впродовж усього дня проходили спортивні змагання «Тато, мама і я – енергоефективна сім’я!», профорієнтаційний квест «Енергія для правильного вибору професії», для маленьких художників конкурс малюнків на асфальті крейдою «Діти Чорткова за чисту енергію!», показові виступи з фрі-файту вихованців спортивного клубу «Характерник»,  флешмоб танцювальної студії «REAL DANCE STUDIO» під гаслом: «Розфарбуй життя- живи танцюючи!». Усі учасники конкурсів отримали подарунки (канцелярські товари).

У приміщенні міської ради відбувся майстер-клас з виготовлення екологічних  виробів ручної роботи з паперу (макулатури), який привертає  увагу дітей  до раціонального використання вторинних ресурсів.

Також на малечу очікували різноманітні атракціони, аніматори, казкові герої, цікаві конкурси, морозиво, кульки та можливість перегляду мультфільмів у кінотеатрі 5D. Всі розваги для дітей були безкоштовні.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту