Чортків online

Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 13 червня 2018 року

  1. Про встановлення місцевих податків та зборів.

 

  1. Про підготовку та відзначення Дня міста.

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2018 року.

 

  1. Про надання (відмову) дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про погодження ( відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ФОП Барабашу Павлу Віталійовичу.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні на розміщення зовнішньої реклами – білборда по вул.. Копичинецька в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Кардашу Кирилу Миколайовичу на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м. Чортків по вул.Тараса Шевченка,36А.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ТзОВ «Гараж Мобайл Груп» на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м. Чортків по вул.. Тараса Шевченка,13.

 

  1. Про надання (відмову у наданні)дозволу ФОП Кухарчук Юлії Дмитрівні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул.. Ринок,1.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Лемішці Ользі Петрівні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул.. Тараса Шевченка,19А.

 

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію гаража» по вул. Дениса Січинського в місті Чорткові,власник Петришин Анатолій Олексійович.

 

  1. Про відмову у надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію житлової квартири під стоматологічний кабінет із влаштуванням окремого входу» по вул.. Тараса Шевченка,39/53 в місті Чорткові , власник Капуш Любов Ярославівна.

 

  1. Про відмову у надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію квартири під стоматологічний кабінет» по вул.Князя Володимира Великого,2/41 в місті Чорткові , власник Пшик Петро Володимирович.

 

  1. Про відмову у наданн1 містобудівних умов та обмежень на «Реставрацію, реконструкцію житлової квартири під торгово-офісне приміщення із влаштуванням окремого входу» по вул.Ринок,7/1в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) СПД ФО Кутраню Олександру Вікторовичу на розміщення зовнішньої реклами – білборда по вул.. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гарасим’яка Михайла Ярославовича.

 

  1. Про встановлення пам’ятника Яківу Гніздовському в м. Чортків по вул.. Лесі Українки,5 (на подвір’ї гімназії).

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на магазин по вул.. Монастирська,22А, приміщення 1 в м. Чортків, власник – гр.. Матійчик Ігор Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення – магазин по вул.. Монастирська,22А, приміщення 2 в м. Чортків, власник – Матійчик Ігор Ігорович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. генерала хорунжого Олександра Удовиченка,1 в. Чортків, власник – Біланик Ольга Андріївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Вигнанська,2Б в. Чортків, власник – Мазепа Микола Петрович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Залізнична,6 м. Чортків, власник – Боднар Володимир Павлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру №1 по вул. Богдана Хмельницького,45 м. Чортків, власник – Хомка Людмила Станіславівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру №2 по вул.. Богдана Хмельницького,45 м. Чортків, власник – Баран Анатолій Станіславович

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул.. Івана мазепи,9 м. Чортків, власник – Кашпарова Галина Василівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Залізнична,58А м. Чортків, власник – Заболотний Ігор Михайлович.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) містобудівних умов та обмежень на «Будівництво індивідуального гаража» по вул.. Івана Котляревського в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень в місті Чорткові

 

  1. Про надання дозволу КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

  1. Про оголошення конкурсу на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №8 «СЕ Борднетце-Центр».

 

  1. Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу на в’їзд великовагових транспортних засобів у місто Чортків.

 

  1. Про затвердження Додатку до Титульного списку №2 об’єктів вулично-шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2018 рік.

 

  1. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території міста Чорткова на 2018 – 2020 роки».

 

  1. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми удосконалення об’єктів інфраструктури міста Чорткова на 2018-2020 роки».

 

  1. Про надання дозволу на встановлення обмежувачів руху по вул.. Шопена,1 в місті Чорткові.

 

  1. Про надання території площі Героїв Євромайдану для проведення концертної програми фестивалю «Чортківська офензива».

 

  1. Про визначення пішохідної зони з місцями для парковки на частині вулиці Степана Бандери (локація – від Чортківського районного суду до залізничного мосту) на час протягом 16-17 червня 2018 року.

 

  1. Про затвердження розпоряджень міського голови.

 

  1. Різне.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту