Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного сорокової сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

     ПРОЕКТ

порядку денного   сорокової  сесії

Чортківської міської ради VІІ скликання  21  червня 2018 року

 

 1.Про дострокове припинення повноважень депутата  Чортківської  міської ради Федорейко О.А.

  1. Про присвоєння звання «Почесний  громадянин міста Чорткова».

3.Про затвердження кандидатури на посаду керуючого справами виконавчого комітету міської ради.

  1. Про затвердження Плану роботи Чортківської міської ради на ІІ півріччя  2018 року

5.Про надання згоди на продовження терміну дії договору оренди коммунального майна між  Тернопільським обласним  центром  з гідрометеорології та Чортківської міською радою.

          6.Про надання дозволу ФОП Скрипці Ігорю Степановичу  на передачу в суборенду комунального майна (фундаментів), за адресою вул. Богдана Хмельницького в м.Чортків.

          7.Про внесення доповнень до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року №878 «Про затвердження Плану діяльності Чортківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».

           8.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік

          9.Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб підприємців на 2019 рік

          10.Про встановлення ставки транспортного податку 2019 рік . 

          11.Про затвердження ставки туристичного збору на 2019 рік.  

          12.Про затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2019 рік.  

          13.Про встановлення  ставок  та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік.

  1. Про внесення змін в рішення міської ради від 06 квітня 2017 року  №585 « Про  затвердження Програми розвитку інвестиційного клімату в місті Чорткові на 2017 -2019 роки»
  2. 15. Про розробку стратегічного плану розвитку Чортківської міської ради Тернопільської області на 2019-2026 роки

16.Про  затвердження  Програми поводження з твердими побутовими відходами на території міста Чорткова на 2018-2020 роки.

          17.Про затвердження Програми удосконалення об’єктів інфраструктури міста Чорткова на 2018-2020 рр.

            18.Про визнання Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів  та забезпечення екологічної безпеки  м. Чорткова на 2017-2020 роки  затвердженої рішенням сесії міської  ради №471 від 23.12.2016 року такою  що втратила чинність.

            19.Про внесення змін до рішення  міської ради від 12 грудня 2017 року №898 «Про затвердження Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки м. Чорткова на 2018-2020 роки».

20.Про припинення видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території міста Чорткова (центральна частина міста Чорткова).

           21.Про затвердження угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою

  1. 22.Про внесення змін до рішення міської ради № 894 від 12 грудня 2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік».

23.Про затвердження кошторису по капітальному ремонту фойє та окремих приміщень міської ради для облаштування Центру надання адміністративних  послуг.

            24.Про припинення видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами на          

 території міста Чорткова (центральна частина  міста Чорткова).

25.Про надання дозволів громадянам на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

26.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

27.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.

28.Про надання дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, орієнтовною площею 0,0030 га у власність для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Дениса Січинського в м.Чорткові.

29.Про затвердження детального плану території кварталу багатоповерхової та садибної житлової забудови з об’єктами громадського призначення по вул. Вигнанська, 1 в м. Чорткові.

30.Про припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Млинарська, 14 в м. Чорткові від 02.12.2008р.

31.Про надання дозволу Качмарському Ігорю Володимировичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,5800 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу її в оренду по вул. Млинарська,14 в м. Чорткові.

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Міжшкільному навчально-виробничому комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів Чортківської районної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Степана Бандери,69 в м. Чорткові.

33.Про надання дозволу Відділу агропромислового розвитку Чортківської районної державної адміністрації на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування по вул. Олеся Гончара,21-Б в м.Чорткові.

34.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові від 10.02.2006 р., орендарем якої є СПД ФО Очкіна Марія Олексіївна.

35.Про відмову в продовженні терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові від 10.02.2006 р., орендарем якої є СПД ФО Очкіна Марія Олексіївна.

36.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери,53Б в м. Чорткові від 15.01.2018 р. орендарем якої є Криж Наталія Аркадіївна.

37.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери,53В в м. Чорткові від 15.01.2018 р., орендарем якої є Царук Ірина Аркадіївна.

38.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери,53А в м. Чорткові від 15.01.2018 р, орендарем якої є Царук Марія Костянтинівна.

39.Про надання дозволу Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1582 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування по вул. Залізнична,125 в м. Чорткові.

40.Про надання дозволу Чекаловському Йосифу Казимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0736 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Заводська, 6-б  в м. Чорткові.

41.Про надання дозволу Зеленюку Сергію Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0600 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

42.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1042 га у власність ОСББ «Бровари-70» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Броварова,70 в м. Чорткові.  

43.Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність орієнтовною площею 0,0471 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського,16  в м. Чорткові.

44.Про надання дозволу Окіпному Ярославу Романовичу на викуп  земельної ділянки площею  0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Богдана Хмельницького,14-А в м. Чорткові.

Не погоджено.

45.Про надання дозволу Мудрику Юрію Андрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0086 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності,135-А, приміщення 14 в м. Чорткові.

46.Про надання дозволу Чортківській Дяківсько-Катехитичній Академії ім. Священномученика Григорія Хомишина Бучацької єпархії УГКЦ на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 2,1419 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (для обслуговування культових та інших будівель)  по вул. Монастирська,2 в м. Чорткові.

Не погоджено.

  1. Звернення депутатів Чортківської міської ради  до Секретаря РНБО України, Прем’єр – міністра України  щодо підтримки військової  частини Збройних Сил України, що знаходиться на території міста Чорткова.
  2. Різне.

                                  

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту