Чортків online

Ще 22 учасникам АТО виділено земельні ділянки у м. Чорткові

На черговій 40 сесії міської ради депутати, ураховуючи заяви громадян, які є учасниками АТО, надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, орієнтовною площею 0,0040 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Дениса Січинського у м. Чорткові за рахунок земель Чортківської міської ради (землі запасу та землі, не надані у власність та постійне користування в межах населених пунктів/забудовані землі: в т.ч. землі, відведені під будівництво (будівництво на яких не розпочато)) 22 особам.

За пропозицією міського голови Володимира Шматька п’ятьом заявникам, серед яких сім’я загиблого Героя Романа Рущака, а також єдина жінка, учасниця АТО — жителька міста та троє чоловіків, які мали поранення, відповідні дозволи надано позачергово.

Варто зазначити, що протягом 2016-2017 рр. згідно з рішеннями міської ради, 15 учасників АТО отримали земельні ділянки для будівництва індивідуальних гаражів та 16 учасників АТО — для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту