Чортків online

Проект порядку денного засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ  ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

25 липня 2018 року

 

  1. Про роботу відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища міської ради за ІІ півріччя 2017, І півріччя 2018 року.

 

  1. Про роботу сектору інформаційно-програмного забезпечення апарату міської ради.

 

  1. Про надання дозволу на списання майна.

 

  1. Про схвалення Програми забезпечення житлом окремих пільгових категорій осіб на умовах співфінансування на 2018 рік.

 

  1. Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про внесення змін в договір оренди елемента благоустрою з метою здійснення торгівельної діяльності від 13 червня 2018 року № 15/18.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Богдана Хмельницького, 18, м. Чортків, власник – Дражньовський Ігор Євгенович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Богдана Хмельницького, 18А, м. Чортків, власник – Атаманчук Людмила Михайлівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Монастирська,2Г, м. Чортків, власник – Довгань Людмила Миколаївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю,складське приміщення по вул. Богдана Хмельницького, 14Б, м. Чортків, власник – Окіпний Ярослав Миколайович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Івана Сірка,49, м. Чортків, власник – Масляк Марія Володимирівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Івана Сірка,49В, м. Чортків, власник- Копистинська Надія Романівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок,господарські будівлі та споруди по вул. Олеся Гончара,25 м. Чортків, власники- Регуш Володимир Ігорович, Слободян Поліна Іванівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру № 1 по вул. Замкова,13 м. Чортків, власник- Войтович  Любов Богданівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру № 1 по вул. Замкова,13 кв. 2 м. Чортків, власник- Войтович  Любов Богданівн

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Гутор Ользі Богданівні на встановлення перголи по вул.. Сонячна,7 в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу на встановлення кавового автомату ФОП Ізвєкову Ярославу Володимировичу по вул. Степана Бандери,5а в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Паньків Оксані Зіновіївні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого,29 в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу СПД ФО Кутраню Олександру Вікторовичу на розміщення зовнішньої реклами-білборда по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні на розміщення зовнішньої реклами-білборда по вул. Копичинецька в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на облаштування септика на прибудинковій території в м. Чортків по вул. Вільшана,3.

 

  1. Про надання дозволу на встановлення пам’ятника Яківу Гніздовському в м. Чортків по вул.. Лесі Українки,5 (на подвір’ї гімназії).

 

  1. Про погодження інвестиційної програми комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» на 2018 рік.

 

  1. Про надання дозволу на передачу бувших у використанні тротуарних плит з балансу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на баланс КП «Чортків дім».

 

  1. Про надання дозволу на передачу спортивних тренажерів з балансу КП «Чортків дім» на баланс КП «Парковий культурно-спортивний комплекс».

 

  1. Про надання дозволу на встановлення бетонних обмежувачів руху між будинками №62 та №64 по вул. Тараса Шевченка.

 

  1. Про надання дозволу на зарахування коштів.

 

  1. Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень в місті Чорткові.

 

  1. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.

 

  1. Про затвердження розпоряджень міського голови.

 

  1. Різне.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту