Чортків online

У міського голови відбувся прийом громадян

За допомогою у розв’язанні житлово-комунальних, соціально-побутових та інших питань до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, мешканець будинку, що знаходиться на вулиці Шопена,75 попросив покращити водовідведення біля його будинку та замінити плити, під якими застоюється вода. Через природні схили після дощів вода з вулиці плине на подвір’я чоловіка. Мер пообіцяв посприяти у вирішенні цієї проблеми, доручивши виконання керівництву КП «Чортківське ККП».

Жителька будинку, що по вул. Незалежності, 61 звернулася до Володимира Шматька із проханням замінити люк на подвір’ї та встановити бетонні плити біля бачків для сміття неподалік цього будинку.

Також з житлово-комунальним питанням звернулася до очільника міста мешканка будинку, що за адресою: вул. В. Великого,22. Подвір’я цього будинку періодично затоплене водою після дощів. Міський голова пообіцяв особисто оглянути цю проблемну ділянку.

Мер міста уважно вислухав кожного заявника та доручив керівникам відповідних структурних підрозділів всебічно сприяти у їх вирішенні.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту