Чортків online

Із пленарного засідання сесії міської ради

Позачергове 42 пленарне засідання, яке провів міський голова Володимир Шматько, відбулось за участі 19 депутатів із 34 обраних.

Депутати розглянули 6 питань порядку денного.

Зокрема, депутатським корпусом розглянуто проект рішення від 09 серпня 2018 року № 1 «Про покладання повноважень на замовника природоохоронного заходу» . Згідно з постановою Кабінету Міністрів від 04 липня 2018 року №529-р «Про виділення коштів для здійснення у 2018 році природоохоронних заходів», Міністерством екології та природних ресурсів заплановано виділення коштів у розмірі 13,5 млн грн. для реконструкції біологічних очисних споруд продуктивністю 7 000 м.куб/доб з виділенням 1-го пускового комплексу на 4000м. куб/доб. Реалізація таких заходів забезпечить очищення 4000м. куб/доб каналізаційних стоків, що суттєво зменшить забруднення навколишнього природного середовища.

Задля отримання 13,5 млн грн., начальнику КП «Чортківське ВУВКГ» Віктору Гордієнку необхідно підготувати та надати пакет необхідних документів у Міністерство екології України.

Міський голова Володимир Шматько з цього приводу зазначив: «Питання порядку денного є надзвичайно важливим для нашого міста. Будівництво 1-го пускового комплексу на 4000м. куб/доб є нагальною справою для Чорткова. Прийнявши рішення щодо покладення на КП «Чортківське ВУВКГ» Чортківської міської ради повноваження замовника природоохоронного заходу сьогодні, а не на черговій сесії, дасть змогу оперативно опрацювати документи, і відповідно будівництво розпочнеться швидше».

Наступним питанням черги денної депутати затвердили проектно-кошторисну документацію до проекту «Упорядкування зон санітарної охорони центрального водозабору питного водопостачання вздовж р. Серет в м. Чорткові Тернопільської області – капітальний ремонт» на суму 5 965 416 грн.

Розглянувши лист начальника КП «Чортківське ВУВКГ» Віктора Гордієнка № 1700/01-12 від 08 серпня 2018 року, депутати підтримали рішення Про співфінансування проекту «Упорядкування зон санітарної охорони центрального водозабору питного водопостачання вздовж р. Серет в м. Чорткові Тернопільської області – капітальний ремонт» у сумі 1 193 083 грн., що становить 20% від загальної кошторисної вартості проекту.

Також депутатським корпусом внесено зміни в штатний розпис Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя» з відділенням денного перебування м. Чорткова на 2018 рік та зміни до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року № 894 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту