Чортків online

День рятівника у Чорткові

З нагоди відзначення Дня рятівника до 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області завітали народний депутат України Олег Барна, представники обласної, міської, районної влади, духовенства, вихованці дитячого дошкільного навчального закладу № 3 “Веселка”.

Від імені міського голови Володимира Шматька з словами вдячності за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відвагу при виконанні службових обов’язків звернувся до вогнеборців в.о. міського голови Василь Воціховський та оголосив подяку Чортківського міського голови кращим представникам цієї мужньої професії. 
А майор служби цивільного захисту, начальник 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області окрім подяки удостоєний медаллю Чортківського міського голови “За честь і відвагу”.

До привітань з нагоди Дня рятівника долучились і найменші гості свята – вихованці дитсадка. Діти зачарували дорослих театралізованою мініатюрою щодо правил поводження з вогнем, а також піснями і віршами.

Усі присутні бажали вогнеборцям міцного здоров’я, миру, злагоди, життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту