Чортків online

У ЦНАПі впроваджена пілотна версія програмного комплексу «Вулик»

З метою пілотного впровадження програмного комплексу автоматизації центрів надання адміністративних послуг «Вулик» до міста Чорткова завітали експерти Проекту підтримки міжнародної програми «U-LEAD з Європою».

Експерти спочатку теоретично у міській раді продемонстрували працівникам ЦНАПу, як на практиці використовувати програму «Вулик». А опісля, вже у приміщенні ЦНАПу кожен з адміністраторів мав змогу освоїти пілотний програмний комплекс. Вже через місяць міський ЦНАП Чорткова матиме змогу використовувати повну версію програми.

За словами старшого IT архітектора проекту підтримки U-LEAD Андрія Піскуна, інформаційна система «Вулик» підвищить доступність та якість адміністративних послуг, що надаватимуть ЦНАПи, та забезпечить надійне зберігання й захист інформації. Вона прискорить роботу адміністраторів ЦНАПів завдяки переходу до електронного документообігу та спрощеному доступу до даних державних реєстрів у режимі реального часу. «Вулик» базуватиметься на «хмарних» технологіях, тому дозволить надавати технічну підтримку дистанційно.

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту