Чортків online

Чортків долучився до міжнародної акції «Хода за свободу»!

З нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у Чорткові пройшла мирна вулична акція «Хода за свободу».

З метою відзначення цього дня Міністерством соціальної політики України  спільно з Представництвом громадської організації «Кампанія А 21» в Україні, у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та Координатором проектів ОБСЄ в Україні 18 жовтня 2018 року у містах України, в тому числі, й у м. Чорткові  провели інформаційну акцію “Хода за свободу”.

Ця акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення з проблемами торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, з особливим акцентом на трудову експлуатацію.

Колона крокувала від костелу св. Станіслава до площі Героїв Євромайдану.

Серед учасників всесвітньої акції «Хода за свободу» – працівники Чортківської міської ради,  представники районної влади, колективи соціальних служб, працівники закладів освіти міста, студенти Чортківського державного медичного коледжу та педагогічного коледжу ім. О. Барвінського. 

Активісти роздавали перехожим пам’ятки, з яких можна довідатися, як не потрапити в тенета такого ганебного явища, як торгівля людьми.

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту