Чортків online

Із чергового прийому громадян

На особистий прийом до міського голови Володимира Шматька звернулись близько 20 жителів міста. Підняті питання стосувались допомоги у працевлаштуванні, виділенні матеріальної допомоги та ін.

Так, жителі вул. Коротка, 1 – члени ОСББ «Коротке» цікавились можливістю співфінансування з міського бюджету проведення капітального ремонту даху. Володимир Петрович зазначив, що депутатами міської ради затверджена Програма підтримки та стимулювання створення ОСББ у місті Чорткові на 2018-2020 роки, згідно з якою міська рада співфінансує проведення робіт із впровадження заходів з енергоефективності на 50 відсотків. Для того, щоб отримати співфінансування, жителям будинку необхідно мати кошторис запланованих робіт й хоча б половину необхідної суми на рахунку ОСББ.

Окрім того, мер запропонував членам ОСББ «Коротке» скористатися державною програмою «Теплий кредит» та відповідною обласною програмою, мета якої – виплата відсотків по кредиту.

У ході розмови Володимир Шматько доручив спеціалісту відділу ЖКГ, благоустрою та інфраструктури Андрію Бенді допомогти у підготовці необхідних документів для подальшого виготовлення проектно-кошторисної документації по цьому об’єкту.

Також на прийом до міського голови прийшла мешканка вул. Дорошенка. Жінка висловила щиру вдячність Володимиру Шматьку за усі позитивні зміни, що відбуваються у місті, та попросила посприяти у перенесенні місця розташування сміттєвих баків. 
Міський голова повідомив, що з метою підтримання належної чистоти та порядку у місті, домогосподарства приватного сектору найближчим часом у пілотному режимі планується перевести на індивідуальне обслуговування (вивезення сміття з індивідуальних сміттєвих баків). Лише тоді, вирішення цього питання стане можливим.

Жодне звернення міський голова не залишив без належної уваги та детального роз’яснення.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту