Чортків online

Обрано підрядника з впровадження енергоефективних заходів у найбільшій школі міста Чорткова!

За підсумками проведеного Чортківською міською радою тендеру на визначення підрядника з впровадження енергоефективних технологій і заходів з термомодернізації будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, переможцем стало ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон» (м. Івано-Франківськ). Ця фірма співпрацює з НЕФКО та має позитивні відгуки закладів освіти, де фахівцями компанії проводились роботи з утеплення фасадів, заміни і встановлення вікон, дверей. Хід проведення тендеру, пропозиції усіх компаній, які подали заявку на проведення відповідних робіт, були перевірені представниками НЕФКО.

У ході зустрічі начальником управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмилою Поліщук підписано договір про співпрацю з представниками ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон».

Володимир Шматько:

«Місто Чортків продовжує впевнено крокувати до своєї мети – набути статусу енергоефективного міста.

Співпраця зі скандинавським фондом НЕФКО і, як наслідок, отриманий кредит у сумі 8 млн грн. під 3 % річних у гривні для втілення проекту «Термосанація будівлі загальноосвітньої школи №5», є важливим кроком у напрямку енергозбереження міста Чорткова».

Як відомо, у травні 2017 року проектна пропозиція «Темосонація будівлі Чортківської ЗОШ № 5» була відібрана міжнародною фінансовою організацією «Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО)». Допомога НЕФКО полягає у тому, що місту Чорткову надається кредит у сумі близько 8 млн. грн. під 3% річних на 5 років із щоквартальним погашенням кредиту рівними платежами відповідно до договору. Вагомим досягненням стало додаткове виділення у рамках цього проекту Фондом Е5Р грантових коштів у сумі 2 628 624 грн. для реалізації проету на безповоротній основі, без сплати жодних відсотків.

 

Проектом впровадження енергоефективних технологій і заходів з термомодернізації будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 передбачено:

За словами начальника управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмили Поліщук проведення ремонтних робіт розпочнеться вже цього року, опісля отримання першого траншу по кредитному договору.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту