Чортків online

Звіт про виконані роботи Чортківського комбінату комунальних підприємств за жовтень

На виконання доручення голови Чортківської міської ради від 15.01.2018 року №3 «Про надання інформації комунальними підприємствами Чортківської міської ради» Чортківський комбінат комунальних підприємств інформує  про проведену роботу в жовтні 2018 року підрозділами підприємства.

Працівниками підвідділу благоустрою проводились  роботи із впорядкування і підготовки до зими квітників  (збирання насіння квітів, зачищення клумб та їх копання). Також постійно здійснювали прибирання автозупинок, впорядковували рекламні щити та ліквідовували стихійні місця від реклами, впорядковували сквери, пам’ятники та кладовища міста.

З метою впорядкування узбіччя та задля безпеки громадян по вулицях Незалежності, Копичинецька й біля пам’ятника воїнам-афганцям проводилась обрізка кущів самосіву та дерев.

Упродовж вересня та жовтня по вулиці С. Бандери підвідділом благоустрою проводилась робота з ямкового ремонту дороги (перекладання гранітної бруківки з відновленням основи дороги). По вул. Шевченка додатково встановили 7 сміттєвих баків.

Прибиральниками закріплених територій постійно здійснювалась робота з очищення та підтримування належного порядку. Проводились санітарні дні з прибирання вулиць Б. Хмельникого, Д. Січинського, Незалежності, В. Великого та ін.

Електрики підприємства постійно обслуговували лінії електропередач вуличного освітлення (заміна ламп, усунення пошкоджень ліній електропередач та зняття показників).

Задля покращення вуличного освітлення працівниками підприємства по вул.  Вербицького, що веде до міського сміттєзвалища, проведено лінію електроосвітлення.

З метою забезпечення порядку на сміттєзвалищі,  біля пункту пропуску встановленно відео камери.

Автотранспорт підприємства виконує всі відповідні роботи з благоустрою міста. Проведено технічний ремонт транспорту та обладнання до зимового пероду.

Начальник Чортківського ККП                                            

Царик В. Я.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту