Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного сорок шостої сесії Чортківської міської ради

ПРОЕКТ

порядку денного     сорок  шостої   сесії

Чортківської міської ради VІІ скликання  07  листопада  2018 року

 

1.Про роботу комунального  підприємства «Чортківське   виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за звітній період 2018 року.

  1. Про роботу комунального підприємства «Чортків дім» за звітній період 2018 року.

3.Про  підсумки проведення  оздоровлення дітей та підлітків в літній період  2018 року .

4.Про  роботу  Чортківського  міського комунального краєзнавчого музею за 2018 рік.

  1. Про затвердження Положення Чортківського комунального центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога в життя» з відділенням денного перебування м. Чорткова Тернопільської області в новій редакції.

6.Про внесення змін до рішення міської ради від 13 листопада 2015 року №15 « Про затвердження  Положення  про  постійні депутатські комісії Чортківської міської ради VII скликання»

7.Про внесення змін в рішення міської ради від 23 грудня 2016 року “Про затвердження Програми “Громадський бюджет міста Чорткова на 2017-2021 роки” та Положення  про громадський бюджет міста Чорткова”

8.Про  затвердження меморандумів та угод  про  співробітництво

9.Про звільнення від оплати  вартості адміністративної послуги за оформлення паспорта громадянина України   «Чортківську установу виконання покарань №26» на 2019 рік.

10.Про  поповнення  статутного  капіталу  комунального підприємства «Чортківське виробниче  управління водопровідно – каналізаційного господарства»

11.Про затвердження Програми подолання дитячої безпритульності

і бездоглядності на 2019-2021 роки.

12.Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2021 роки.

13.Про затвердження  Порядку фінансування Програми забезпечення житлом окремих пільгових категорій осіб на умовах співфінансування  на 2018 – 2020 роки.

14.Про  затвердження  Програми  підтримки  і розвитку діяльності  Чортківської районної  організації  Товариства  Червоного  Хреста «Турбота і милосердя»  на 2019-2020 роки.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 05 січня 2016року №71 « Про затвердження Програми розвитку футболу на 2016-2021 роки»

16.Про надання в оренду частини стіни нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади  м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,23 та частину стіни житлового будинку по вул. Тараса Шевченка,39.

  1. Про скасування рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 29 січня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території міста Чорткова»
  2. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунального майна Чортківської міської ради.
  3. Про внесення змін до Плану діяльності Чортківської  міської ради з підготовки  проектів регуляторних актів на 2018 рік.
  4. Про розгляд звернення депутатів Чортківської міської ради до Президента України Порошенка П.О. щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення
  5. Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території міста Чорткова.
  6. 22. Про внесення змін до рішення міської ради № 894 від 12 грудня 2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік».
  7. 23. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.
  10. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вулиці Івана Виговського в місті Чорткові (за заявою Підручного Л.Р.).
  11. Про надання дозволу ПП «БК Сатрун» на поділ земельної ділянки по вул. Незалежності, 68Є в м. Чорткові.
  12. Про затвердження комісійного акту Кохану Михайлу Петровичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,1000 га по вул. Гранична,78 а в м. Чортків.
  13. Про затвердження комісійного акту Собків Івану Михайловичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0615 га по вул.Гранична,63 в м. Чортків.
  14. Про затвердження комісійного акту Демкович Лілії Ігорівні щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0309 га по вул. Підлісна, 4 а в м. Чортків.
  15. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Білецькій в м. Чорткові (згідно списку).
  16. Про надання дозволу Марцинів Марії Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові.
  17. Про відмову в наданні дозволу Марцинів Марії Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові.
  18. Про надання дозволу Гаврилюку Борису Борисовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0083 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності, 39Б в м. Чорткові.
  19. Про надання дозволу Жуку Володимиру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0056 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Фредеріка Шопена в м. Чорткові.
  20. Про надання дозволу Мудрику Юрію Андрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0086 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності,135-А, приміщення 14 в м. Чорткові.
  21. Про надання дозволу Чупаку Богдану Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6616 га в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Надрічна,64 в м. Чорткові.
  22. Про відмову в наданні дозволу Чупаку Богдану Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6616 га в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Надрічна,64 в м. Чорткові.
  23. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Білецька, 2-В в м. Чорткові від 15.09.2016р. (зареєстрований 18.11.2016 р. за № 17589481, згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно), орендарем якої є ТОВ «ГК Енергоперспектива».
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0621 га в постійне користування ОСББ «Наш дім-Синенького 5» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Петра      Синенького, 5 в м. Чорткові.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1945 га у власність ОСББ «Євродизайн-2012» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого, 14Г в м. Чорткові.
  26. Про надання дозволу Окіпному Ярославу Романовичу на викуп земельної ділянки площею 0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Богдана Хмельницького,14-А в м. Чорткові.
  27. Про надання дозволу Ошовському Олександру Анатолійовичу на викуп земельної ділянки площею 0,0357 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Андрея Шептицького, 11 в м. Чорткові.
  28. Про відмову в наданні дозволу Ошовському Олександру Анатолійовичу на викуп земельної ділянки площею 0,0357 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Андрея Шептицького, 11 в м. Чорткові.
  29. Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності, 24А м. Чорткові.
  30. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 03.09.2012 р. по вул. Богдана-Ігоря Антонича, 3 в м. Чорткові.
  31. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 25.10.2013 р. по вул. Заводська,26-а в м. Чорткові, орендарем якої є КП МП «Канон».
  32. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.08.2017 р. №765 «Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 16.07.2012р. (зареєстрованого в Управлінні Держкомзему в Чортківському районі 15 серпня 2012 року за № 612550004004934) по вул. Копичинецька, 57 в м. Чорткові, орендарем якої є ПАТ «Укртелеком»» щодо адреси об’єкта.
  33. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 02.07.2015 р. №149 «Про затвердження детального плану території обмеженої вул. Білецька в м. Чорткові та надання дозволу громадянам міста Чорткова на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність» в частині уточнення поштової адреси та площі земельної ділянки (за заявою Ревуцького О.М.).
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1061 га в постійне користування ОСББ «Сова-33» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Дмитра Пігути, 33 в м. Чорткові.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0980 га у власність ОСББ «Бровари-70» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Броварова,70 в м. Чорткові.
  36. Різне

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту