Чортків online

Володимир Шматько публічно прозвітував про роботу за 2018 рік

Вчора, 12 грудня, у РБК ім. К. Рубчакової відбувся публічний звіт Чортківського міського голови Володимира Шматька за 2018 рік та громадське обговорення проекту бюджету м. Чорткова на 2019 рік, а також звіт депутата Тернопільської обласної ради від м. Чорткова Любомира Білика за 2018 рік.

Володимир Шматько:

“Дякую усім, хто прийшов сьогодні на звіт, хто знайшов час та виявив своє бажання. Сьогодні ми покажемо вам, над чим ми працюємо, що ми плануємо та які у нас на те можливості.

Управляти містом – це дуже нелегка робота, це не просто вирішувати питання тротуарів, доріг тощо. Сьогодні про Чортків і його проблеми добре знають у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерстві екології та природних ресурсів України, Міністерстві фінансів України, Міністерстві освіти і науки України.

Це говорить про те, що ми не сидимо на місці, а за допомогою наших колег, однодумців, партнерів, друзів таких як Любомир Білик, Степан Барна, Остап Семерак, Володимир Гройсман, вирішуємо спільні проблеми.

У звіті, який запропоновано вашій увазі, детально проаналізовано кожну цифру. Моя мета – довести до вас наш бюджет, щоб ви знали про кожну гривню як доходів, так і видатків. Тоді буде розуміння, чому у місті неможливо змінити все одночасно.

Далі очільник міста детально зупинився на усіх аспектах діяльності у 2018 році, презентував і прокоментував доходи і видатки по усіх галузях, роботу структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста.

Зокрема, міський голова зупинився на таких досягненнях, як виграні гранти та їх реалізація: обладнання, програмне забезпечення та меблі для нового ЦНАПу, який буде розташований у фойє міської ради, від проекту «U-LEAD», програмне забезпечення «Вулик» для простішої роботи ЦНАПу, вигідний кредит від НЕФКО для енергомодернізації найбільшої школи Чорткова – № 5, грантові кошти на ці потреби від фонду E5P та інше.

Також Володимир Шматько розповів про реалізацію будівництва очисних споруд, станцію доочистки води, яка буде збудована за рахунок державної програми «Питна вода України» та співфінансування з міського бюджету.

Окремо міський голова зупинився на питанні майбутнього комунального ринку, зазначивши, що проектна документація на перших 100 місць для торгівлі вже готова. Далі – необхідно закладати гроші у бюджет, але сума досить велика – близько 11 млн. грн.

Опісля міський голова Володимир Шматько перейшов до обговорення проекту бюджету міста Чорткова на 2019 рік, звернувши увагу на заплановані доходи та видатки.

На закінчення міський голова подякував усім за увагу, зазначивши: «Спільно з вами, дорогі мої жителі Чорткова, за вашої активної участі і підтримки наш Чортків стане ще більш комфортним, зручним і безпечним містом для усіх. Зі свого боку обіцяю зробити все можливе та неможливе для розвитку рідного Чорткова, бо це найкраще місто на Землі!»

Далі про свою роботу як депутата обласної ради від м. Чорткова поінформував директор Чортківського державного медичного коледжу Любомир Білик.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту