Чортків online

Фонд соціального страхування інформує:

 

              З метою ознайомлення  із профілактичними заходами  щодо усунення шкідливих і небезпечних факторів під час проведення навчального процесу cтраховий експерт з охорони праці Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області  Побуринний В. побував у Чортківській загальноосвітній школі I-III ступенів № 6.

           Під час відвідин проведено нараду із керівництвом та вчителями навчального закладу.

              Страховий експерт прийняв участь в опрацьовані та впровадженні системи управління охороною праці (СУОП) в  навчальному закладі, під час опрацювання надано практичну методичну допомогу у розробці, затвердженні, впровадженні нормативно-правових актів з охорони праці, які діють в навчальному закладі.

              Питання охорони праці і безпеки життєдіяльності дедалі серйозніше звучать сьогодні в організації навчально-виховного процесу загальноосвітніх шкіл, адже дотримання встановлених норм з охорони праці – це одна з найважливіших складових їх ефективної діяльності.

             Під час наради наголошено на дотриманні працівниками освітнього закладу норм та правил, інструкцій з охорони праці, проведено роз’яснювальну роботу щодо організації безпечних методів праці, особистої безпеки та здоров’я.

   Вивчення учнями загальноосвітніх шкіл питань охорони життя, здоров’я та безпеки праці сприяє підвищенню рівня шкільної освіти, впровадженню безпечних та нешкідливих умов навчально-виховного процесу, запобіганню травматизму у навчальних закладах. 

  Із колективом навчального закладу  спілкувався та надавав методичну допомогу страховий експерт з охорони праці Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області В.Побуринний.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту