Чортків online

Юніори ФСК «Кристал» Чортків зіграють на турнірі у Львові

Юнаки 2003 р.н., котрі представляють чортківський ФСК «Кристал», братимуть участь у IX-всеукраїнському футбольному турнірі «Кубок Дружби», присвяченому пам’яті арбітра ФІФА Валерія Онуфера.

Колектив уже добряче понюхав пороху всеукраїнських змагань, тому, безперечно, претендуватиме виключно на найвищі сходинки п’єдесталу.

– Вирушаємо до Львова не просто, щоб подивитися на величну архітектуру міста. Якби нашою метою була екскурсія, поїхали б якось іншим разом. На час турніру “CUP OF FRIENDSHIP” плануємо бути сконцентрованими виключно на футболі і на здобутті задовільного для себе підсумкового результату. Якщо врахувати те, що ми максималісти, то будемо націлюватись лише на найвищі місця. Розуміємо, що нам протистоятимуть дуже гідні суперники, але завчасно скидати перед ними капелюха, звісно ж, ніхто не збирається. Будемо битися до останнього та проти будь-якого опонента”, – зазначив тренер ФСК «Кристал» Чортків Сергій Скалій.

Чортківська команда виступатиме на турнірі у Львові з 8 по 10 лютого. У віковій групі U-16 суперниками чортківчан будуть: «Гнівань» (Вінницька область), «Чайка» (Черкаси), «Інтер» (Суми), «Строїнці» (Вінницька область), «Дунай» (Ізмаїл). Першим опонентом юних вихованців «Кристала» буде «Гнівань» (8 лютого). Того ж дня чортківчани зіграють з черкаською «Чайкою». Решта матчів відбудуться 9-10 лютого.

За інформацією ФФТО

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту