Чортків online

Ще чотири ОСББ отримають фінансову підтримку з міського бюджету

Відбулось чергове засідання постійно діючої комісії щодо виділення коштів з міського бюджету на енергоефективні заходи для ОСББ, котре провів заступник міського голови Роман Тимофій.

Ще чотири ОСББ виявили бажання скористатись Програмою підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Чорткова на 2018-2020 рр.

Відповідно до програми, члени комісії затвердили співфінансування 70% із бюджету міста на проведення ремонту покрівлі двом ОСББ: вул. Ст. Бандери, 48 та вул. Січинського, 3.

Іншим двом новоутвореним ОСББ вирішили надати одноразову фінансову допомогу. Зокрема, об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків, що по вул. Січинського, 2 – виділити 90 тис. грн, а по вул. Незалежності, 76 – 50 тис. грн.  

Нагадаємо, що згідно з вищезгаданою Програмою, кожному новоутвореному ОСББ надається одноразова фінансова допомога. Розмір фінансової допомоги встановлює комісія, однак вона не повинна перевищувати 100 тис. грн.

Закликаємо мешканців багатоквартирних будинків, які ще не утворили ОСББ, скористатися можливістю цієї Програми. Нагадаємо, що окрім одноразової допомоги, з міського бюджету можна отримати співфінансування 50 % від загальної суми вартості робіт згідно з кошторисом (проектом) на проведення енергозберігаючих заходів (заміну вікон та дверей та утеплення фасаду будинку) та 70% – на проведення ремонту покрівлі.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту