Чортків online

Проект порядку денного засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

20 березня 2019 року

 

  1. Про роботу відділу економічного розвитку та комунальної власності міської ради за 2018 рік.

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2019 року.

 

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації на « Реставрація (ремонт реставраційний) фасадів пам’ятки архітектури – будівлі Чортківського районного суду по вул. Степана Бандери,13 в м. Чортків».

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 19 листопада 2018 року №307 « Про встановлення пам’ятника генералу Сергію Кульчицькому на розі вулиць Тараса Шевченка та Незалежності (біля військового комісаріату) в м. Чортків».

 

  1. Про надання дозволу гр.. Жедік Н.Ю., гр. Дражньовському Р.А., гр.Яровій Г.В. на влаштування підпірної стіни по вул. Фредеріка Шопена м. Чортків( навпроти власних житлових будинків).

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Андрея Шептицького, 20А м. Чортків. Власник – Грабець Петро Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Дмитра Байди-Вишневецького,34 м. Чортків. Власник – Говіка Володимир Павлович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на приміщення гаражів по вул.. Копичинецька,35Є в м. Чортків. Власники – територіальні громади сіл району в особі Чортківської районної ради.

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортків дім» прийняти на баланс та обслуговування будинок № 20А по вул. Кн. В. Великого в місті Чорткові.

 

  1. Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

 

  1. Про затвердження Положення про вивіз негабаритних відходів на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Ст. Бандери, 58А в місті Чорткові (за зверненням директора Чортківського ТОКП «Профдезинфекція» Пандрак І.М.).

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень в місті Чорткові (за зверненнями громадян міста).

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Білецька в місті Чорткові (територія парку «Моклеків»).

 

  1. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.

 

  1. Про надання грошової допомоги громадянам міста.

 

 

  1. Про затвердження розпоряджень міського голови.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту