Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

27 березня 2019 року

  1. Про визначення управителя багатоквартирних будинків.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на реєстрацію трактора.

 

  1. Про затвердження розрахунків по відшкодуванні різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання і водовідведення.

 

  1. Про затвердження пільгових категорій населення для передачі індивідуальних контейнерів для збору ТПВ.

 

  1. Про затвердження тарифу на послугу з користування модульною громадською вбиральнею.

 

  1. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гарасим’яка Михайла Ярославовича.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 19 листопада 2018 року № 307 «Про встановлення пам’ятника генералу Сергію Кульчицькому на розі вулиць Т.Шевченка та Незалежності (біля військового комісаріату) м. Чортків».

 

  1. Про надання дозволу ФОП Батрину Івану Павловичу на встановлення двох тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові (в комплексі з автобусною зупинкою).

 

  1. Про надання дозволу ФОП Вусатій Тамарі Володимирівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Вусатому Андрію Богдановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Гонському Михайлу Дмитровичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Гукалюку Володимиру Михайловичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Подільська  в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Гуменюку Віктору Васильовичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові.
  2. Про надання дозволу ФОП Дмитрів Ганні Михайлівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Затильній Людмилі Богданівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП  Макарову Володимиру Володимировичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Тичковському Ярославу Івановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка, 16 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП  Щирову Володимиру Олександровичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Копичинецька в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Яворському Віталію Степановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Яворському Віталію Степановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Яворському Віталію Степановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Подільська в м. Чорткові.

 

  1. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.

 

  1. Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг в період святкування Дня міста у 2019 р.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту