Чортків online

Про засідання позачергової сесії міської ради

Відбулось засідання позачергової сесії Чортківської міської ради, котре провів міський голова Володимир Шматько. На засідання прибули 22 депутати із 34 обраних.

Депутати розглянули надважливе питання, що стосується покращення екологічної ситуації у Чорткові – затвердили проектно-кошторисну документацію стратегічно важливого для міста проекту:

Сума вартості робіт непосильна для бюджету міста, тож Чортків сподівається на співфінансування такого важливого для екології нашого краю проекту із державної казни. Наступним рішенням депутати погодили співфінансування проекту реконструкції каналізаційної мережі «Залізничного» мікрорайону – місто готове профінансувати на роботи на 15%.

Також депутати розглянули питання «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року №1355 «Про міський бюджет на 2019 рік». Зокрема вирішили виділити зі спеціального фонду 220 тис. грн на капітальний ремонт даху багатоквартирного будинку по вул. Залізничній, 111, котрий згорів внаслідок пожежі у ніч з 5 на 6 квітня.

Депутатський корпус збільшив видатки на утримання та розвиток автомобільних доріг міста, зокрема на проведення ямкового ремонту – додатково виділили ще 400 тис. грн.

Ще 200 тис. грн виділили на «Забезпечення діяльності бібліотек», а саме поповнення бібліотечних фондів, зокрема придбання книги Петра Федоришина «Дослідження історії Чорткова». Автор книги п. Федоришин працював над дослідженням історії Чорткова багато років. Його книга має на меті пролити світло на справжню історію міста, грунтуючись на архівних документах, котрі раніше були невідомі. Адже та історія, яку зараз знають чортківчани – доволі викривлена та не зовсім відповідає дійсності.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту