Чортків online

15 квітня – міжнародний день екологічних знань

 
Щорічно 15 квітня у багатьох країнах світу відзначається День екологічних знань.
 
Свою історію цей день веде з 1992 року. На Конференції ООН в Ріо-де-Жанейро, де обговорювалися проблеми навколишнього середовища, було підкреслено величезне значення екологічної освіти населення всіх країн світу в реалізації стратегії виживання і для сталого розвитку людства.
 
З кожним роком питання екології все гостріше стоїть на порядку денному, адже це майбутнє наше, наших дітей та нашої планети. Питання, яке потребує постійного контролю та особливої уваги.
 
Чортків не залишається осторонь вирішення екологічних проблем, і реалізовує ряд важливих для екології нашого краю проектів. Зокрема триває реконструкція біологічних споруд міста, вже готова проектно-кошторисна документація реконструкції каналізаційної мережі Залізничного мікрорайону.
 
Також впроваджується планово-подвірна система збору твердих побутових відходів. Пілотним районом, де мешканці міста повинні перейти на індивідуальні сміттєві баки, обрано приватний сектор поруч із «Околицею». Згідно з програмою «Поводження з ТВП на території м. Чорткова на 2018-2020 рр.» міська рада через систему державних закупівель «ProZorro» закупила 100 сміттєвих контейнерів за 63 495 грн для пільгових категорій населення. Перші баки вже безкоштовно отримали учасники бойових дій на Сході України та інваліди 1-ої та 2-ої групи, багатодітні сім’ї.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту