Чортків online

Із засідання організаційного комітету

 
Сьогодні, 16 квітня, у приміщенні Чортківської РДА відбулось засідання організаційного комітету щодо підготовки до відзначення 100-річчя Чортківської офензиви, у якому взяв участь міський голова Чорткова Володимир Шматько.
 
Засідання провели заступники голови Тернопільської облдержадміністрації Юрій Юрик та Світлана Беспоповцева, а до спільного обговорення долучились: народний депутат України Олег Барна, секретар Чортківської міської ради Ярослав Дзиндра та заступник міського голови Роман Тимофій, голова Чортківської РДА Оксана Чайчук, заступник Чортківської райради Петро Пушкар, представники міської, районної влади, ГО «Альтернатива-Чортків» та інші.
 
Всі присутні обмінялись власним баченням, у якому форматі повинен проходити військово-історичний фестиваль «Чортківська офензива» (7-9 червня) та поділились своїми напрацюваннями. Вирішили, що у суботу, 8 червня, на Ринковій площі, як і минулого року, буде «Галицький ярмарок», на котрий з’їдуться майстри та підприємці з Галичини, Поділля та Буковини.
 
А у неділю відбудеться головна подія фестивалю – реконструкція бою (значно масовіша, ніж тогоріч) у парку «Моклеків», що на вул. Білецькій. Там же знаходитиметься головна сцена, де проходитиме концерт. Також на території планують розгорнути польову кухню.
 
Детальну триденну програму фестивалю формуватимуть на наступних засіданнях організаційного комітету.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту