Чортків online

Управління освіти, молоді та спорту інформує

16 квітня 2019 року на базі Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича та Чортківської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 7 відбулося засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів із проблеми «Компетентнісний підхід та соціалізація особистості в умовах Нової української школи й науково-педагогічному проекті «Інтелект України».
У ході засідання педагоги побували на уроці в майбутніх геніїв у 1 – Б класі з теми «У світі пернатих друзів», який майстерно провела висококваліфікований, творчий учитель Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича ЧХАЛО Л.В.
Переглянули презентацію «Особливості реалізації науково-педагогічного проекту «Інтелект України» в початковій школі», із досвіду роботи вчителів КОРАЛЬ Л.С. та ПЕТРАШ Н.В., які продемонстрували присутнім практичне втілення проекту в навчально-виховний процес.
Побували на цікавому уроці-квесті «У пошуках веселки» в 1–А класі, який творчо та креативно провела РИБАК Н.С., учитель Чортківської ЗОШ І – ІІІ ст. № 7, вміло продемонструвавши присутнім сучасний підхід до організації роботи з дітьми.
Під керівництвом КОРМИЛО О.П., учителя-пілотника Чортківської ЗОШ І – ІІІ ст. № 7 дискутували з проблеми «Інтегровані уроки – це шлях до успішної соціалізації особистості? Так? чи ні?»
Розглянули педагогічну вітрину «Критичне мислення – запорука успіху», яку презентувала МАТВІЄШИН Т.І., учитель-пілотник Чортківської ЗОШ І – ІІІ ст. № 7.
У творчих підгрупах створювали сенкан на тему «НУШ» та «Інтелект», під керівництвом методиста МК Комар Г.В., яка відзначила, що обидві програми: «Нова українська школа» та «Інтелект України» – спрямовані на розвиток УСПІШНОЇ особистості.
Засідання творчої групи було змістовним, пізнавальним та плідним, що надало вчителям нових сил та натхнення в подальшій педагогічній діяльності. Чортківські педагоги вже вкотре зуміли здивувати гостей, у яких, незважаючи на погану погоду, залишаться радісні, «веселкові» спогади про гостинний і талановитий Чортків.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту