Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

19 квітня 2019 року

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету № 231 від 29 серпня 2018 року «Про встановлення вартості харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти міста Чорткова».

 

  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.

 

  1. Про закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти м. Чорткова.

 

  1. Про впровадження електронної реєстрації у системі blockchain до перших класів закладів загальної середньої освіти міста Чорткова.

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки фундаментів (площею 13,6 кв.м.) в м. Чортків по вул. Богдана Хмельницького.

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про надання дозволу на проведення Великоднього хенд – мейд ярмарку виробів ручної роботи на території площі Героїв Євромайдану.

 

  1. Про надання дозволу ТОВ « Редакція газети «Голос народу» на встановлення на потенційно небезпечних об’єктах у місті Чорткові, відповідних табличок.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Кушніренку Віктору Дмитровичу на розміщення зовнішньої реклами – білбордів.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Тимчаль Руслані Володимирівні на встановлення літніх майданчиків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні)  дозволу ФОП Гонському Михайлу Дмитровичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

 

  1. Про надання (відмову у наданні)  дозволу ФОП Тичковському Ярославу Івановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка, 16 в м. Чорткові.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 13 лютого 2019 №32 «Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул.. Олеся Гончара,23 м. Чортків. Власник – Козюк Марія Степанівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Устима Кармелюка,7 м. Чортків. Власник – Німець Яромир Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Устима Кармелюка,7 м. Чортків. Власник – Німець Яромир Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Івана Пулюя,24 м. Чортків. Власник – Притула Петро Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Івана Пулюя,24А, м. Чортків. Власник – Притула Петро Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на кімнату №1 квартири №7 по вул.Незалежності,59, м. Чортків. Власник – Стець Галина Мирославівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на кімнату №2 квартири №7 по вул. Незалежності,59, м. Чортків. Власник- Галкіна Світлана Мар’янівна, Галкін Олександр Миколайович.

 

  1. Про надання дозволу КП « Парковий культурно-спортивний комплекс» на видалення зелених насаджень в м. Чортків (територія парку ім. І.Франка).

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Монастирська в

         м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортків дім» на списання з балансу будинку №13 по вул. Дениса Січинського.

 

  1. Про затвердження тарифу на послуги з вивезення великогабаритних відходів у місті Чорткові.

 

  1. Про коригування тарифу на послуги із знешкодження твердих побутових відходів у місті Чорткові.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно в місті Чорткові по вул. Мельничука,12.

 

  1. Про затвердження інструкції з діловодства у Чортківській міській раді.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту